انیماتور

چگونه یک انیماتور شویم؟

24,389

قبل از اینکه این مقاله را بخوانید، حتماً مقاله “چطور انیمیشن کوتاه بسازیم” را مطالعه کنید؛ چرا که اگر بخواهید انیماتور خوبی شوید باید بدانید برای ساخت یک انیمیشن کوتاه چه مراحلی طی خواهد شد تا دید بهتری از جایگاه خود در این فرآیند پیدا کنید. این نوشته که نخستین قسمت از این مجموعه مقاله های با عنوان “چگونه یک انیماتور شویم؟” می باشد، که هدف ما از انتشار آن، کمک و البته راهنمایی به کسانی که در ابتدای این راه پر فراز و نشیب و همچنین شگفت انگیز قرار دارند،می باشد.

اولین گام

نوشیکا-find a way to reach target-how to become an animator-انیماتور

اگر شما به انیمشن علاقه دارید و اراده قدم گذاشتن در این مسیر را دارید شاید  اولین سوالی که در ذهن شما شکل بگیرد این باشد  که برای رسیدن به هدفتان، یعنی یک انیماتور حرفه‌ای شدن ، چه مسیری پیش روی خود دارید؟ از کجا باید شروع کنید؟چه ویژگی هایی را باید در خود تقویت کنید؟ و سوالاتی از این جنس…

خب اصلا نگران نباشید من به زبانی ساده و آسان به شما می گویم که چه مسیری پیش روی خود دارید.
در ابتدا باید بدانید که همکاران آینده شما، یعنی انیماتورها دقیقا چه کاری می کنند و در چه زمینه هایی فعالیت می کنند.

 انیماتور ها چه می کنند؟

خب حالا باید درک درستی از شغل و تخصص های انیماتورها داشته باشید، بنابراین می توانید مطمئن باشید که  مهارت های لازم برای یک انیماتور حرفه ای شدن را در خود دارید یا باید تقویت کنید.
تقریبا می توان گفت همه انیماتورها شخصیت ها  و یا تصاویر را  ابتدا در ذهن خود ترسیم می کنند و سپس با استفاده از ابزار هایی مخصوص، آنها را در دنیای دیجیتال یعنی بستر گسترده کامپیوتر پیاده سازی می کنند، سپس  با متحرک سازی به آن ها  جان می بخشند و در زمینه های مختلف  آنها را به کار می گیرند.

پیشنهاد مطالعه  چگونه ریگ بندی کاراکتر خود را بهتر کنیم

walk-cycle-preview-نوشیکا- how to become an animator-انیماتور

اکنون که با مضمون اصلی و قالب عمومی کار انیماتورها آشنا شدید، با هم به ملاقات دسته های مختلف آنها می رویم و درباره ی کار های آنها بیشتر آشنا می شویم.

 چند دسته انیماتور داریم؟

نوشیکا- how to become an animator-office work-انیماتور

 

گروهی از انیماتورها تصاویری را ایجاد می کنند که توسط استودیوهای فیلم سازی مانند پیکسار یا والت دیزنی و آژانس های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرند.
گروهی دیگر داستان هایی را تهیه می کنند که توسط مدیران تلویزیون یا سینما برای برنامه تلویزیونی یا  فیلمبرداری آنها استفاده می شود.
این نمایشنامه ها نشان می دهد که چه چیزی روی صفحه نمایش دیده خواهد شد، مثلا جایی که بازیگران یا همان شخصیت های داستان ایستاده اند.

 

 

 

نوشیکا- how to become an animator-special effect-انیماتور

گروهی از انیماتورها جلوه های ویژه ی بصری  ایجاد می کنند که در فیلم های سینمایی، تله فیلم ها، نمایش های تلویزیونی ظاهر می شود.
کار این انیماتورها دستکاری در صحنه های مختلف است، به طوری که درون جلوه‌های بصری در واقع ترکیبی از نماهای واقعی و تصاویر غیر واقعی از محیط را به نمایش می گذارند و کار انها به دلیل اینکه ساخت محیط واقعی به آن شکل، غیرعملی، گران و خطرناک است، بسیار مهم و کار آمد به حساب می آید. آنها تصاویر را با استفاده از نرم‌افزارهای ساخت انیمیشن و شبیه‌سازی رایانه‌ای انجام می دهند.

 

 

 

video games-نوشیکا- how to become an animator-انیماتور

گروهی از انیماتورها همچنین به عنوان طراحان، در انیمیشن کامپیوتری،  طراحان بازی ها فعالیت می کنند. آنها محیط عمومی بازی، داستان و طراحی شخصیت‌ها را بر عهده دارند و برداشت اولیه خود را، با کمک ابزارهایی که در اختیار دارد عملیاتی می‌کند. این انیماتورها، دارای مهارت‌های تخصصی در این زمینه هستند است.

پیشنهاد مطالعه  انیماتیک و کاربرد آن در تولید فیلم و انیمیشن

 

 

 

 

 

super man-نوشیکا- how to become an animator-انیماتور

و در میان این دسته بندی، گروهی از انیماتورها هستند که در باره ی هر کدام از این مهارت های گفته شده کمی آشنایی دارند و آنها اغلب به صورت آزاد و انفرادی  فعالیت می کنند. یعنی ممکن است در دسته های مختلف وهمچنین در حوزه های مختلف فعالیت داشته باشند.

 

 

 

کارِ گروهی

team work-نوشیکا- how to become an animator-انیماتور

خب تا اینجا ما با گروه های مختلف از انیماتورها آشنا شدیم و یک دید کلی از زمینه های کاری آنان پیدا کردیم، حالا ما می دانیم که بعد از به دست آوردن مهارت های لازم، در چه محیط هایی باید از این مهارت ها استفاده کنیم. اما تا اینجای کار یک ویژگی تقریبا بین همه ی دسته ها یکسان بود، بله آن ویژگی چیزی نیست جز قابلیت کار گروهی که اولین مهارتی است که یک انیماتور باید در خود تقویت کند.

206 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سارا

    14 آذر, 1402

    سلام
    من ۱۹ سالمه و رشته تجربی خوندم و دوست دارم که به دانشگاه انیمیشن سازی برم بنظرتون چطور می تونم به دانشگاه انیمیشن سازی برم ؟

    • امیرحسین دهزاد

      16 آذر, 1402

      سلام به شما دوست خوبم
      برای اینکه سوالاتتون پاسخ داد بشه، پادکست های نوشیکا رو گوش کنید

  • دانیال

    13 فروردین, 1402

    سلام وقتتون بخیر
    سوالی از شما داشتم
    برای انیماتور شدن یا کارکردن در صنعت انیمیشن و به مدرک نیاز دارد
    یا اینکه بدون مدرک هم میشود وارد این صنعت شد؟

    • امیرحسین دهزاد

      14 فروردین, 1402

      سلام
      به نظرم داریم وارد دنیایی میشیم که دیگه به مدرک نگاهی نمیشه، بلکه به تخصص و مهارتی که دارین نگاه میشه

    • پارسا

      11 دی, 1402

      سلام من کار دست و اتود دستی خیلی انجام میدم که بیشتر علاقه دارم این اتود ها را به انیمیشن تبدیل کنم ممکنه بگید چه نرم افزار هایی بیشتر به دردم میخورن و اگر با قلم نوری کار کنم در کنام نرم افزار ها باهاش میشه کار کرد

      • امیرحسین دهزاد

        23 دی, 1402

        اتود دستی رو میتونید اسکن کنید و به شکل عکس‌های متوالی کامپوزیتشون کنید
        ولی اگه قلم نوری تهیه کنید، میتونید توی نرم افزارهایی مثل تی وی پینت و تون بوم هارمونی، همین پروسه اتد که روی کاغذ دارین رو سریع تر تبدیل به انیمیشن کنید

    • پارسا

      11 دی, 1402

      سلام من کار دست و اتود دستی خیلی انجام میدم که بیشتر علاقه دارم این اتود ها را به انیمیشن تبدیل کنم ممکنه بگید چه نرم افزار هایی بیشتر به دردم میخورن و اگر با قلم نوری کار کنم در کنام نرم افزار ها باهاش میشه کار کرد

      • امیرحسین دهزاد

        23 دی, 1402

        اتود دستی رو میتونید اسکن کنید و به شکل عکس‌های متوالی کامپوزیتشون کنید
        ولی اگه قلم نوری تهیه کنید، میتونید توی نرم افزارهایی مثل تی وی پینت و تون بوم هارمونی، همین پروسه اتد که روی کاغذ دارین رو سریع تر تبدیل به انیمیشن کنید

  • محمد

    7 فروردین, 1402

    سلام به تمامی کسانی که در سایت نوشیکا فعالیت میکنن و خسته نباشید وارزوی سلامتی برای یک یکتان که اینقدر با صبر وحوصله و به موقع به سوال های ما جواب میدید.
    من یک سوال مهمی که برایم پیش امده اینه که اگر بخوای در حوزه طراح شخصیت،طراح اسکین،طراح فضای بازی و هر چیزی که مربوط به بازی سازی میشه مربوط به همین هنر و … باید در رشته ی انیماتوری برویم؟
    ویک سوال دیگر من اگر بخوام یک انیماتور بشم و میخوام تمامی دوره هایی که در سایت هست رو خریداری کنم و یاد بگیریم بنظرتون اشکال داره همه ی دوره اا رو نگاه کنم یا نه.
    و اگر مشکلی نداره میشه لطفا تمامی دوره ها رو به ترتیب برای کسی که می خواد یک انیماتور بشه رو زیر همین متن جواب بدین چون من خودم زیاد از این دوره سر در نمیارم که کدوم رو اول و کدوم رو بعد نگاه کنم.
    خیلی ممنون از سایت خوبتون با تشکر .

    • امیرحسین دهزاد

      8 فروردین, 1402

      سلام به شما دوست خوبم
      مقاله از کجا شروع کنم رو برای شما دوست خوبم نوشتیم
      با دقت بخونیدش و کامنت‌هاش رو هم نگاه کنید چون اونجا خودش یک کلاس درس دیگه بوجود اومده از بس که بچه‌ها سوال پرسیدن و همکارانم و من اونجا با حوصله پاسخ دادیم
      بخونید این مقاله‌ی 10000 کلمه‌ای رو، بازم اگه سوالی داشتین همونجا بپرسین من و دوستانم در نوشکیا درخدمتتون هستیم

  • ویولت

    28 بهمن, 1401

    برای اینکار چه برنامه هایی مناسب هستند ؟

  • درود

    27 شهریور, 1401

    سلام امکان داره هم برنامه نویس و هم انیماتور خوب شد؟ ( من در بخش انیماتور به سیستم های جلوه بصری و کمی هم اصول سینما علاقه دارم و میخواهم این دو کار رو به هم پیوند بدم)

  • انا

    1 مرداد, 1401

    سلام
    یه سوال ازتون داشتم من از نرم افزار افتر افکت و کاراکتر انیماتور استفاده میکنم نرم افزار دیگه ای هست که بتونه روند ریگ بندی رو نسبت به افتر تسهیل کنه و الیته توانایی اسکریپت دویک روداشته باشته باشه کاراکتر خوبه اما نمیتونم از حالت وبکم برای حرکت بدنش استفاده کنم کما اینکه حرکات و سوویچ از حالات مختلف بدن خیلی خشک و غیر طبیعیه مشکل من اینکه نمیتونم بین حالات مختلف بدن و حرکات استخوان ها نظم ایجاد کنم لطفا کمک کمنید

    • امیرحسین دهزاد

      2 مرداد, 1401

      سلام
      تا جایی که مطلع هستم پلاگین Duik برای افترافکتس عرضه شده توسط کمپانی سازندش
      اینکه نمیتونید خوب انیمیت کنید بخاطر چالش داشتن در مهارت‌های انیمیته که پیشنهاد میکنم دوره مبانی انیمیشن‌سازی رو تهیه کنید تا بهتر بتونید حس توهم حرکت رو ایجاد کنید. و گرنه با چیزهایی که گفتید، ادوبی کاراکتر انیماتور براتون مناسب هست. البته موهو رو هم میتونید به عنوان یک گزینه داشته باشید (آموزش ساخت انیمیشن کات اوت)

  • مح پور

    28 تیر, 1401

    سلام خسته نباشید یه سوال کلی ازتون داشتم برای ساخت کاراکتر های انیمیت 2 بعدی و ارتباط اون ها با موشن گرافیک چه نرم افزار هایی رو پیشنهاد میدید لازم به ذکره بنده وافرادی که قصد انجام این کار روداریم مبتدی هستیم ممنون میشم کمکمون کنید

    • امیرحسین دهزاد

      29 تیر, 1401

      سلام
      بهترین نرم افزار افترافکتس هست دوست خوبم

  • arsha

    20 خرداد, 1401

    چه رشته ی دانشگاهی ای برای این کار مناسب تره؟ گرافیک یا انیمیشن سازی؟

    • امیرحسین دهزاد

      25 خرداد, 1401

      تمرین از همه این‌ها مناسب‌تره و رشته دانشگاهی بخصوصی شما رو به انیماتور شدن نمیرسونه

  • زهرا

    5 فروردین, 1401

    سلام سال نورو بهتون تبریک میگم
    ببخشید وقتتونو میگیرم من یه سوال داشتم
    من الان 13 سالمه و به طراحی انیمه و ساخت انیمه علاقه شدیدی دارم ولی کمی گم راهمو نمیدونم از کجا باید شروع کنم
    دوست دارم با قلم نوری و نقاشی دیجیتالی شروع به کار کنم و ایا با این علایق میتونم به ساخت و طراحی انیمه و یا مانگا نزدیک بشم؟
    و سوال اخر اینکه تو ایران امکانش هست که مثل انیماتور های ژآپنی حرفه ای شد و به ساخت انیمه رسید؟

    خوشحال میشم وقت با ارزشتونو صرف منم بکنین و اینکه واقعا ممنون میشم از اینکه کمی راهنماییم کنین
    بازم ممنون

    • امیرحسین دهزاد

      8 فروردین, 1401

      سلام به شما
      سال نوی شما هم مبارک
      ما یک اَبَرمقاله داریم توی نوشیکا و چندتا پادکست که برای ساخت انیمیشن باید از کجا شروع کنی (مقاله از کجا شروع کنم و پادکست‌های نوشیکا)
      حتماً اون‌ها رو ببین و گوش کن که کلی بهت کمک میکنه مسیر برات روشن تر بشه

      و اینکه باید بگم ساخت انیمیشن یک کار تیمیه و ربطی به سن نداره
      فقط پشتکار و علاقه شما رو می‌طلبه
      اگه واقعاً عاشقش باشی، راهی برای رسیدن بهش پیدا میکنی
      ما هم اینجا در کنارت هستیم تا کمکت کنیم
      چون مطمئنم کلی مطالب بدرد بخور توی نوشیکا برات هست
      فقط باید اول، مسیرت رو واضح تر کنی و بعد اینکه فهمیدی چه مهارت‌هایی باید کسب کنی، آموزش‌هاش رو تهیه کنیو تمرین کنی
      همین 🙂

  • P.A

    17 اسفند, 1400

    سلام و خسته نباشید
    خواستم بپرسم یک انیماتور میتونه تنها کار کنه؟

  • An INFP

    26 دی, 1400

    سلام وقتتون بخیر باشه.
    بنده 30 سالمه و دانشجوی رشته بازیسازی فنی هستم، میخوام مجددا برای کارشناسی کنکور شرکت کنم.
    دوست دارم در مورد طراحی کاراکتر سه بعدی رئالیستیک هم تحصیلات آکادمیک داشته باشم، چه رشته ای رو باید انتخاب کنم؟

    • امیرحسین دهزاد

      27 دی, 1400

      سلام دوست خوبم
      اطلاعی ندارم چه رشته دانشگاهی میتونه کمکتون بکنه به صورت تخصصی برای طراحی کاراکتر 3بعدی و اینکه آیا اصلاً همچین فضای آکادمیکی وجود داره یا نه
      جسته و گریخته داریم واحدهایی در رشته‌های مختلف رو که به این مبحث میپردازن ولی رشته تخصصی رو من اطلاعی ندارم صادقانه
      اگر کسی از همراهان نوشیکا میدونه این موضوع رو، میتونه همینجا پاسخ این دوست خوبمون رو بده

  • Hoseein

    20 دی, 1400

    سلام خسته نباشید من به انیمشین دو بعدی علاقه دارم و دوست دارم تو یوتیوب فعلایت کنم الان با برنامه flipaclip تقریبا حرفه ای کار میکنم ک بعد ک لپ تاپ گرفتم با toon boom ک یکی از خواسته های زندگیمه کار کنم با قلم نوری ایا کار کردن باهاش سخته و باید انگلیسی بلد باشم ممنون از سایت خوبتون

    • امیرحسین دهزاد

      24 دی, 1400

      سلام دوست خوبم
      برای استفاده از تون بوم، بسته به سبک کاریتون، میتونید هم از ماوس و هم از قلم نوری استفاده کنید
      خبر خوب این که آموزش انیمیشن در نرم‌افزار تون بوم هارمونی نوشیکا هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه که این مسیر رو باکیفیت و سرعت بیشتری طی کنید

  • سهیلا

    4 دی, 1400

    سلام وقتتون بخیر بشدت علاقمند به ساخت شخصیت های کارتونی نه برای انیمیشن برای بازی های کامپیوتری و موبایلی هستم… میشه راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم و دنبال چه کلاس های اموزشی باید برم؟؟؟؟
    رشتم گرافیک هست و کاربا فتوشاپ مسلط هستم و پریمیر هم اشنایی دارم جسارتا صرفا ازین جهت توضیح دادم که بگم دانش کامپیوتری و گرافیکی دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    • امیرحسین دهزاد

      5 دی, 1400

      سلام
      هنوز در حوزه بازی‌های رایانه‌ای و قابلیت‌های موتورهای بازی‌سازی خیلی تجربه ندارم که بخوام دقیق راهنماییتون کنم ولی اون مراحلی که مربوط به داستان‌گویی و انیمیت میشه فکر میکنم اصولش در هر حوزه‌ای یکسان باشه
      برای اینکه در اون بخش‌ها بتونید آموزش مناسب خوذتون رو پیدا بکنید، پیشنهاد میکنم مقاله “از کجا شروع کنم” رو مطالعه کنید

  • ناشناس

    14 آذر, 1400

    سلام من میخواستم رشته انیمیشن بردارم چون به انیمیشن علاقه مند بودم ولی وقتی دیدم انیمیشن بیشتر در قالب کودکه و من کار کودک دوست ندارم چون تغییر دادن این طرز فکر سخته این کارو نکردم و کلا علاقه مو از دست دادم:(
    اون موقع فکر میکردم میتونم برم خارج از کشور چون خب کاملا واضحه ایران کشور خوبی واسه انیماتور شدن نیست،اما فهمیدم رفتن به خارج از کشور سخته مخصوصا اگه پول نداشته باشی
    هنوز هم کمی علاقه دارم اما هر جور فکر میکنم به علت همین دلایلی که گفتم نمیتونم وارد این کار بشم لطفا قانع م کنین چون به یه هدف نیاز دارم:((
    به شدتتتت به انیمه علاقه مندم اما کشورم جای مناسبی واسه این کار نیست…
    و این کار سرمایه بالا میخواد واقعا چطور میشه شروع کرد
    راهنمایی لطفاااا
    در مورد اون دلایلی که گفتم هم قانع م کنین

    • امیرحسین

      22 آذر, 1400

      سلام…..منم مثل تو به این رشته علاقه دارم….. باید در این زمینه قدم برداریم…..میای یه گروه بسازیم…..اسمشم خودمون انتخاب میکنیم….نگران نباش….وقتی اولین قدم رو برداری بقیه برات آسون میشه…تنها کاری که باید بکنیم اینه که یکم شهامت داشته باشیم و از کاری که میخوایم شروع کنیم تردید نداشته باشیم….

  • حانی

    3 آذر, 1400

    سلام و عرض ادب،من ۳۷سالمه،من میتونم وارد رشته انیماتور بشوم یا خیر؟رشته تحصیلی من پرستاری هست،وراهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم وارد این شغل ورشته بشوم،باتشکر

    • امیرحسین دهزاد

      4 آذر, 1400

      سلام به شما بزرگوار
      مصاحبه‌ای میدیدم 3-4 سال پیش که با 3 نفر از اعضای کلیدی در پیکسار صحبت میکردن
      طبق بیان خودشون، هیچکدومشون رشته مرتبط با انیمیشن‌سازی نداشتن
      یکیشون مکانیک میخوند اگر اشتباه نکنم
      برای شرکت‌های حرفه‌ای و خصوصی، مهم ترین چیز، مهارت‌های شما هست
      تا میتونید خودتون رو توانمند کنید و در یک زمینه مشخص (نه همه جای انیمیشن‌سازی) سعی کنید تخصص کسب کنید و پیرامون اون حوزه نمونه کار بزنید
      خالق KFC، برند معروف خودش رو بعد از 40 سالگی شروع به راه‌اندازی کرد
      پس همه چیز برای همه کس شدنیه؛ فقط تلاش خودتون رو میطلبه
      موفق میشین اگر برای علاقتون بجنگین

      اون روز تشریف بیارین همینجا کامنت بذارین که شد 🙂

  • S

    27 آبان, 1400

    سلام من می خوام در هنرستان این رشته رو بخونم ولی از لحاظ طراحی و نقاشی اصلا مسلط نیستم
    ممکنه که برام مشکل ساز بشه؟

    • امیرحسین دهزاد

      30 آبان, 1400

      سلام دوست خوبم
      به نظرم حتی اگه بخواید در حوزه 3D انیماتور بشین، تسلط به مهارت طراحی و خصوصاً آشنایی با آناتومی جزو جدانشدنی نیازهای شما به حساب خواهد اومد
      هر چند میشه بدون مهارت طراحی انیمیت سه‌بعدی کرد، ولی کار حرفه‌ای نیست واقعاً؛ اما شدنیه
      و اینکه انیمیت 2بعدی که دیگه نیاز به توضیح نداره که کاملاً وابسته به طراحی هست

  • Ym

    7 مهر, 1400

    سلام ببخشید من به انیمه های ژاپنی علاقمند هستم و می خواستم بدونم که چه برنامه ای برای ساخت انیمه به سبک ژاپنی مناسب هستش

  • هدیه

    1 مهر, 1400

    سلام وخسته نباشید به شما که اینقدر زحمت می کشین
    من۱۴سالمه واز۱۲ ساله گیم به کار انیماتوری خیلی علاقه مند شدم و همین چند وقت پیش سعی کردم که یک انیمه بسازم ولی نمیدونم چرا قبل اینکه مداد رو روی صفحه بزارم و داستان انیمه رو بنویسم کلی ایده دارم ولی وقتی که مداد رو روی صفحه می زارم همه چی از سرم می پره 😅
    نقاشیم درحر فه ی انیمه خوب😃 ولی تنهامشکلم اینه که یک المه ایده دارم ولی نمیتونم اون هارو روی کاغذ 😞بیارم واملیشون کنم میشه لطفا بهم بگین که چجوری ایده های درون ذهنم رو روی کاغذ بیارم؟؟🤔

    • امیرحسین دهزاد

      3 مهر, 1400

      سلام دوست خوبم
      پیشنهاد ما اینه قواعد و اصول داستان نویسی رو یاد بگیرید
      ایده ها فرار هستن، پس مداد و کاغذ کنار دستتون باشه که بتونید یکجا بنویسینشون (یا حتی توی موبایل)
      اگر این کار رو انجام بدین، بعد یک مدت میبینید کلی خرده داستان دارین توی دفترچتون
      حالا اگر اصول داستان نویسی، مثل پرداخت شخصیت، دنیای داستان، ساختار قصه و… رو یاد گرفته باشید؛ میتونید بخش های ناقص پازل ایدتون رو کامل کنید با کمک این اصول و یا اینکه اون ایده رو پخته تر کنید
      خیلیا ایده ای ندارن که باهاش شروع کنن
      شما ایده داری ولی نمیتونی شروع کنی
      هر دو گروه باید اصول و قواعد داستان نویسی رو یاد بگیرن تا بتونن داستان رو گسترش و بسط بدن
      یادتون باشه، داستان خوب، یکدفعه بوجود نمیاد؛ بلکه ماحصل فرآیند رفت و برگشتی کلی ایده و آزمون و خطاست
      دوره آموزش مبانی داستان نویسی نوشیکا رو از دست ندین.

  • آرش

    31 شهریور, 1400

    سلام
    من برای دختر 17 ساله ام دارم تحقیق میکنم . علاقه زیادی به انیمه های ژاپنی و مانگا داره … برای ادامه تحصیل در دانشگاه باید وارد کدام رشته بشه ؟

  • فاطمه

    6 شهریور, 1400

    سلام. من رشتم کامپیوتره چطوری کنکور رشته انمیشن بدم از طریق رشته خودم نمیشه؟؟

    • امین فرخی

      6 شهریور, 1400

      سلام وقتتون بخیر
      برای جواب سوال شما، دوستان زحمت کشیدند و «پادکست چه رشته دانشگاهی به انیماتور شدن ختم می‌شود؟ https://nooshika.com/podcast-004/ » می باشد را ضبط نمودند. در صورت علاقه نیز می توانید پادکست های بعدی را هم گوش کنید.

  • ناشناس

    4 شهریور, 1400

    میخواستم بدونم من که هیچی بلد نیستم باید از کجا شروع کنم تا بتونم انیمیشن درست کنم

    • امیرحسین دهزاد

      6 شهریور, 1400

      یه سر به صفحه “از کجا شروع کنم؟” بزن
      مخصوص شما آماده شده دوست خوبم

  • ali

    3 شهریور, 1400

    سلام خسته نباشید من 19 سالمه و تصمیم دارم در زمینه ی انیمیشن سازی فعالیت کنم به طوری که صفر تا صد یک انیمیشن رو خودم کار کنم و امیدوارم روزی بتونم با کمپانی پیکسار کار کنم اما انقدر تو سایت ها راهنمایی های متفاوتی وجود داره ک نمیدونم از کدوم نرم افزار باید شروع کنم و در چه زمینه هایی باید مهارت کسب کنم ممنون میشم کمکم کنید

    • امیرحسین دهزاد

      3 شهریور, 1400

      سلام
      لطف کن چندتا کاری که میگم رو انجام بده
      مطمئنم بعد انجام این کارها، خیلی ذهنت منسجم میشه دوست خوبم:
      1. مقاله “برای ساخت انیمیشن از کجا شروع کنم؟” رو حتماً بخون
      2. چون میخوای انیمیشن کوتاه یک نفره بسازی؛ مقاله “گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه” راست کار خودته؛ اونم حتماً قورت بده
      3. حالا بیا این پادکست رو گوش بده و طبق اون علاقت رو پیدا کن و شروع به کسب مهارت و ساخت پورتفولیو کن
      4. اگه میتونی تیم جمع کنی که چه بهتر؛ جای تخصص‌های خالی رو باید با آموزش اعضای گروهت پر کنی که بتونی کارها بهتری بسازی؛ اگرم میخوای همه کار رو خودت انجام بدی باید مهارت‌های مختلف رو با هم کسب کنی (پس دوره‌های تخصصی نوشیکا به شدت به دردت میخوره)

      **. نرم‌افزار رو در انتها، بسته به سبک و علاقه‌ای که دارن انتخاب می‌کنن (خداروشکر ما آموزش های نرم افزاری متعددی داریم توی نوشیکا که میتونی هر کدوم رو خواستی تهیه کنی) ولی قبلش پیشنهاد می کنم مهارت‌هات رو رشد بدی

  • Meisa shizuku

    26 مرداد, 1400

    سلام
    میخواستم یه سوالی بپرسم اینه که چه شکلی بتونم از ایران به ژاپن برم و اونجا تو یکی از کمپانی ها انیماتور باشم ؟؟

    • محسن گلچین

      26 مرداد, 1400

      با سلام
      از دیدن دوستان علاقمند به انیمیشن و انیمیشن سازی خوشحال هستیم و امیدوارم که بتونین یه روز به هدف هایی که دارید برسید.
      دو تا پیش نیاز مهم برای ارتباط و جذب در استودیو های ژاپنی مورد نیاز هست اول مهارت های قوی طراحی و انیمیت، بخصوص انیمیت فریم به فریم و بعد از این تونستین در این زمینه به مهارت کافی برسید باید بتونید با زبان ژاپنی صحبت کنین و مدرک زبان ژابنی داشته باشید. چون توی این کشور کمتر به زبان انگلیسی صحبت میشه.
      بعد از این که این دو تا پیش نیاز ها رو کسب کردید می تونید از طریق ایمیل با استودیو های مهم ژاپن ارتباط برقرار کنین و رزومه های کاریتون و نمونه کارها تون برای اونا بفرستید. معمولا خیلی راحت جواب میدن و از این نظر مشکلی وجود نداره. در دنیای امروز داشتن توانایی و نمونه کارهای قوی مهم ترین عامل انتخاب و جذب هست بخصوص در صنعتی مثل انیمیشن. بخاطر فضای رقابتی که در این صنعت وجود داره بیشتر از اینکه مدرک برای استودیو ها مهم باشه توانایی های فرد مهمه که بتونه بیشترین کمک رو به اونها بکنه.

  • الیاس مجیری

    18 مرداد, 1400

    من خیلی به انیمیشن سازی سه بعدی علاقه دارم ولی نمیدونم باید از کجا و از چه نرم افزاری استفاده کنم

    • امیرحسین دهزاد

      19 مرداد, 1400

      یه سر به صفحه “از کجا شروع کنم؟” بزن
      مخصوص شما آماده شده دوست خوبم

  • melina

    12 مرداد, 1400

    سلام ممنون بابت توضیحات مفیدتون
    من دانش اموز یازدهم رشته انسانی هستم و میخواستم بدونم برای کنکور هنر و قبولی در رشته انیمیشن چه کتاب هایی رو باید بخونم و اینکه بعد از قبولی در این رشته میتونم به طور جدا فقط طراحی کاراکتر رو بخونم یا حتما باید تمام دوره ها رو بگذرونم؟

    • امیرحسین دهزاد

      12 مرداد, 1400

      سلام دوست خوبم
      حتما ابتدا یکبار پادکست‌های نوشیکا رو گوش بده، درخصوص رشته‌های دانشگاهی انیمیشن توضیحات کاملی دادیم
      اگر سوالی بود بعد از گوش دادن پادکست بازم درخدمتیم

  • محمد امین

    25 تیر, 1400

    سلام اول از همه ممنون بابت این مقاله و اینکه چه تمرین های پایه ای برای انیمیت دارین من خودم Bousing ball و پاندول رو میدونم لطفا یک لیستی از این تمرین ها رو بگید

  • نگین

    19 تیر, 1400

    سلام خسته نباشید
    من امسال انتخاب رشته دارم و شغلی ک مد نظرم هست انیماتوری هس
    من باید وارد کدوم رشته بشم هنرستان یا دبیرستان؟فنی حرفه ایی یا کار دانش؟
    یکی از اشنا هامون ک انیماتور هس بهم گفت اگر نمیدونی کدوم بخش از دسته بندی انیمیشن رو کار کنی یا توش استعداد دادی بهتر بری گرافیک کامپیوتری ک در اینده شعلیم برام مفیده
    در واقع علاقه من اینکه زمانی ک تحصیلاتم رو گذراندمو یاد گرفتمو توانی لازم رو داشتم بتونم وارد بازار کار بشم
    دوس دارم کل طراحی مربوط ب انیمیشنی ک میسازم دست خودم باشه از زمینه کار گرفته تا شخصیتای انیمه
    حالا نمیدونم باید وارد چه رشته ایی بشم تا بصورت تخصیصی یاد بگیرم
    شنیده بودم برا انیمیشن هنرستان جداگانه ایی هم هست میشه لطفا راهنماییم کنید نمیخوام وارد راه اشتباهی بشم ک بعدا مجبور بشم تغییر رشته بدم

  • محدثه رضایی

    14 تیر, 1400

    سلام برای اینکه نویسنده انیمه مثل نویسنده های بزرگ انیمه های ژاپنی بشم باید چکار کنم ؟

    • امیرحسین دهزاد

      14 تیر, 1400

      سلام
      1. اصول رو یاد بگیرید
      2. تمرین و تلاش کنید
      3. کارهاتون رو اصلاح کنید
      4. تکرار مراحل 2 و 3 تا هر وقت که میخواید حرفی برای گفتن داشته باشید

  • زهرا محمدلو

    8 تیر, 1400

    اینکه اگر من متنم رو به یک کارگردان انیمیشن نشون بدم قطعا قبول میکنه که اونرو تولید کنه

    • امیرحسین دهزاد

      8 تیر, 1400

      دوست عزیزم،
      قبول کردن متن توسط یک کارگردان، دلیل بر استاندارد بودن اون نیست
      فیلمنامه و داستان، ساختاری داره؛ هدفی داره؛ ابزاری داره؛ شیوه نگارشی و نوع بیانی داره فراخور سبکش
      درصورت رعایت این مسائل هست که شما یا هرکسی میتونه لفظ نویسنده رو اطلاق بکنه به خودش

      هر چند برای اینکه فیلمنامه خوب بنویسید، لزوماً نیازی نیست حتماً همه رو از از یک قیف رد کنیم تا تهش بگیم اون‌ها نویسنده‌های استاندارد هستن یا نه
      خیلی از افراد به صورت ذاتی داستان‌گوی خوبی هستن و بلدن چطور تعلیق ایجاد بکنن، فقط کافیه با یکسری شیوه روایت ها و لحن‌ها آشنا بشن تا بتونن متن‌های خوب بنویسن
      خلاصه هدفم این نیست که بگم شما نویسنده هستید یا نه و اینکه آیا استاندارد هستید یا نه

      فرض میکنیم شما نویسنده استاندارد هم باشید (یعنی اصول رو بلد باشید و نویسندگی هم بکنید) ولی اگر نتونید کار خودتون رو درست ارائه بکنید، بازم متنتون دیده نمیشه
      دیگه نیوسنده استاندارد بودن به دردی نمیخوره براتون و فقط یک لفظ باقی میمونه
      نویسنده، به خونده شدن آثارش زندس
      پس عوامل زیادی دخیله که شما رو در این مسیر حرفه‌ای هنری، ماندگار یا راهی کنج عزلت بکنه که مستقیماً به شما، تواناییتون، شرایطی که در اون قرار دارید، افرادی که باهاشون آشنا میشید و… بستگی داره
      بازم سوالی بود درخدمتیم

  • زهرا محمدلو

    8 تیر, 1400

    اینکه اگر به یه کارگردان انیمیشن اونرو نشون بدم قطعا قبول میکنه که تولیدش کنه

    • امیرحسین دهزاد

      8 تیر, 1400

      دوست عزیزم،
      قبول کردن متن توسط یک کارگردان، دلیل بر استاندارد بودن اون نیست
      فیلمنامه و داستان، ساختاری داره؛ هدفی داره؛ ابزاری داره؛ شیوه نگارشی و نوع بیانی داره فراخور سبکش
      درصورت رعایت این مسائل هست که شما یا هرکسی میتونه لفظ نویسنده رو اطلاق بکنه به خودش

      هر چند برای اینکه فیلمنامه خوب بنویسید، لزوماً نیازی نیست حتماً همه رو از از یک قیف رد کنیم تا تهش بگیم اون‌ها نویسنده‌های استاندارد هستن یا نه
      خیلی از افراد به صورت ذاتی داستان‌گوی خوبی هستن و بلدن چطور تعلیق ایجاد بکنن، فقط کافیه با یکسری شیوه روایت ها و لحن‌ها آشنا بشن تا بتونن متن‌های خوب بنویسن
      خلاصه هدفم این نیست که بگم شما نویسنده هستید یا نه و اینکه آیا استاندارد هستید یا نه

      فرض میکنیم شما نویسنده استاندارد هم باشید (یعنی اصول رو بلد باشید و نویسندگی هم بکنید) ولی اگر نتونید کار خودتون رو درست ارائه بکنید، بازم متنتون دیده نمیشه
      دیگه نیوسنده استاندارد بودن به دردی نمیخوره براتون و فقط یک لفظ باقی میمونه
      نویسنده، به خونده شدن آثارش زندس
      پس عوامل زیادی دخیله که شما رو در این مسیر حرفه‌ای هنری، ماندگار یا راهی کنج عزلت بکنه که مستقیماً به شما، تواناییتون، شرایطی که در اون قرار دارید، افرادی که باهاشون آشنا میشید و… بستگی داره
      بازم سوالی بود درخدمتیم

  • زهرا محمدلو

    2 تیر, 1400

    سلام عرض خسته نباشید دارم خدمت همه شما استادان
    من در حال حاضر ۱۷ سال دارم و یک متن انیمیشن نوشتم که براش خیلی زحمت کشیدم و مطمئنم که استاندارده‌ حالا لطفا به من بگید که باید چطور یک نویسنده بشم

    • امیرحسین دهزاد

      4 تیر, 1400

      سلام دوست خوبم
      منظورتون چیه که متنتون استاندارده؟

  • St

    31 خرداد, 1400

    سلام خدمت شما
    من در حال نوشتن یک فیلمنامه هستم . ولی نمی دونم بعد از تموم شدن کجا برم تا یک اسپانسر خوب ، طراح شخصیت و… در کل بقیه ی کار های اتمام انیمیشن رو انجام بدم . فیلمنامه ی من مذهبی نیست و شخصیت ها هم با حجاب نیستن. نمی دونم چطور حق پخش انگلیس و فرانسه رو هم بگیرم . من کلاس پنجم هستم ودوست دارم انیمیشنم سه بعدی باشه و در کل جهان پخش بشه مخصوصا انگلستان . من باید کجا برم .

  • st

    30 خرداد, 1400

    سلام خدمت شما
    من در حال نوشتن یک فیلمنامه هستم ولی نمی دونم بعد از تموم کردن فیلمنامه باید کجا برم تا یک اسپانسرخوب ، طراح شخصیت و… در کل تمام کارهای اتمام انیمیشنم رو تموم کنم . می خواستم بدونم باید کجا برم و چه کاری انجام بدم ؟ من کلاس پنجم هستم

  • ابوذر

    29 خرداد, 1400

    سلام خدمت شما
    من یک فیلخدر ذهن دارم و در حال نوشتنش هستم . می خواستم بدونم وقتی فیلمنامه اماده شد باید کجا برم تا یک اسپانسر خوب ، طراح شخصیت ، سه بعدی سازی و… در کل تمام کار های اتمام انیمیشنم رو تموم کنم .
    واینکه فیمنامه ی من مذهبی نیست و در مورد شهر لندن هست ایا در ایران فیلمنامه ی من رو قبول می کنن که بسازن ؟ و من چطور باید حق پخش چند کشور اروپایی رو بگیرم ؟

    • امیرحسین دهزاد

      31 خرداد, 1400

      سلام دوست خوبم
      کسی بابت کالایی که تولید نشده، پولی پرداخت نمیکنه
      پیشنهاد میکنم اول فیلمنامتون رو از ذهنتون خارج کنید، روی کاغذ بیارید؛ اونوقت میشه دربارش صحبت کرد
      کلی استودیوی انیمیشن‌سازی هستن در سراسر دنیا که بسته به خط مشی خودشون میتونید باهاشون مکاتیه انجام بدین
      در کل، هر کسی که با فیلمنامتون ارتباط برقرار کنه، اون رو ازتون میخره

      از نظر من، فیلمنامه انیمیشن کوتاه پایپر، یک کار کاملاً مذهبیه!
      همونطور که گفتم، باید فیلمنامه رو روی کاغذ دید تا بشه دربارش صحبت کرد
      اینجوری انتزاعی نمیشه گفت چون مذهبیه قبولش میکنن یا نمیکنن
      باید اصول و قواعد داستان نویسی رو توی کار فیلمنامه نویسی خودتو نرعایت کنید و داستان خوبی بسرایین تا دیگران رو مجاب کنید روی کارتون سرمایه گذار بکنن
      باقی کارها (مثل استخدام نیروهای متخصص) به عهده شرکت ها یا استودیوهای سازنده هست

  • ابوذر

    29 خرداد, 1400

    سلام خدمت شما
    من یک فیلمنامه در ذهن دارم ودر حال نوشتنش هستم . می خواستم بدونم باید بعد از نوشتن فیلمنامه کجا برم تا یک اسپانسر خوب ، طراح شخصیت ، سه بعدی سازی و… در کل بقیه ی کار های ساخن انیمیشنم رو انجام بدن ؟

    • امیرحسین دهزاد

      31 خرداد, 1400

      سلام دوست خوبم
      کسی بابت کالایی که تولید نشده، پولی پرداخت نمیکنه
      پیشنهاد میکنم اول فیلمنامتون رو از ذهنتون خارج کنید، روی کاغذ بیارید؛ اونوقت میشه دربارش صحبت کرد
      کلی استودیوی انیمیشن‌سازی هستن در سراسر دنیا که بسته به خط مشی خودشون میتونید باهاشون مکاتیه انجام بدین
      در کل، هر کسی که با فیلمنامتون ارتباط برقرار کنه، اون رو ازتون میخره

  • Zahra

    20 خرداد, 1400

    سلام من خیلی مشتاق هستم بدونم حالا که میخوام وارد کار انیمیشن بشم چه دلیلی داره که برخی از انیمیشن سازان مثل پیکسار و والت دیزنی انیمیشن های موفق میسازن ولی خیلی از کشور ها مثل ایران انیمیشن های موفقی در جهان ندارن ایا این بخاطر حمایت نکردن هستش یا اینکه نویسنده ها و کارگردان های ایرانی ضعیف هستن و اینکه چرا انیمیشن های ایرانی در مورد پیامبران یا امامان هستن ایا قانونی هست که اجازه نمیده غیره این باشه ؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      21 خرداد, 1400

      سلام زهرا جان
      پادکست های زیر دقیقا به سولات تو پاسخ داده:
      https://nooshika.com/audio-blog/

  • Zahra

    20 خرداد, 1400

    سلام عرض میکنم خدمت آقای گلچین من نظرات و جواب های شمارو خوندم و ممنونم از راهنمایی هاتون من توی مدت زیادی که در باره انیمیشن و سینما تحقیق کردم فهمیدم که استعداد نوشتن و طراحی انیمیشن رو دارم ولی من دوست دارم مدت کمی درس بخونم و زود وارد کار بشم ولی کاملا سردرگم هستم و نمیدونم از چه طریق مدرک بگیرم که زمان کمی رو ازم بگیره؟؟؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      21 خرداد, 1400

      سلام زهرا جان
      پادکست های زیر دقیقا به سولات تو پاسخ داده:
      https://nooshika.com/audio-blog/

  • Amir

    15 خرداد, 1400

    سلام من پایه نهم هستم و انتخاب رشته دارم.
    به انیمیشن سازی هم خیلی علاقه دارم.
    نمیدونم برم هنرستان یا چه رشته ای انتخاب کنم که بتونم وارد این حرفه بشم.
    تو ایران هم انیمیشن سازی اصلاً شغل نیس خدایی باید رفت خارج واسه کار کردن.
    میخواستم بگید درآمد و آینده خوبی داره؟
    چطوری از چه راهی میتونم وارد بشم؟
    هیچی از نرم افزار ها هم بلد نیستم.
    چطوری برم و چیکار کنم که بتونم آینده خوبی تو این کار داشته باشم.
    ممنون میشم جواب بدید آخه هیچ سایتی به این خوبی پیدا نکردم.
    یه مشاوره عالی بدین لطفاً.
    برم دانشگاه بهتره یا از کلاسی یا هنرستانی برم؟
    اگه بخوام برم دانشگاه چه رشته ای برم؟

  • زینب

    14 اردیبهشت, 1400

    سلام من یازدهم دبیرستانم و رشتم ریاضی فیزیک تو یه سری تحقیقاتی که داشتم توی چند جا خوندم که میشه از طریق رشته کامپیوتر انیماتور شد و خب اطلاعات کاملی ندارم و نمیتونم پیدا کنم میشه راهنماییم کنید؟

    • محسن گلچین

      14 اردیبهشت, 1400

      سلام دوست خوب من
      خوشحالم که مسیر آیندتو پیدا کردی
      یه سر به پادکست های آموزش انیمیشن ما بزن اون جا جواب خیلی از سوالات رو میگیری

  • مریم

    23 فروردین, 1400

    سلام آقای گلچین
    من اگر رشته ی گرافیک بخوانیم میتوانم انیماتور شوم؟!

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      24 فروردین, 1400

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      دقیقا این سوال رو در پادکست ها پاسخ اش رو دادیم، حتما پادکست زیر رو گوش بدید و سوالی بود در خدمتیم
      https://nooshika.com/audio-blog/

    • احمد گلچین

      24 فروردین, 1400

      سلام دوست خوب من
      پادکست انتخاب رشته دانشگاهی برای انیماتور شدن می تونه کمک به سزایی رو در این باره به شما بکنه
      براتون آرزوی موفقیت دارم.
      موفق باشید

  • احسان

    13 فروردین, 1400

    سلام. خیلی ممنونم از پاسخی که دادید (آنهم با این سرعت!). تا به حال از این وجه و نظر نگاه نکرده بودم!
    من اگر بخوام بطور جدی شروع کنم… شما یکسری دوره را در داخل سایت با عنوان از کجا شروع کنم به ترتیب از داستان نویسی تا آخر گذاشته اید. باید به ترتیب ای دوره ها رو تهیه کنم؟ یا اسلوب خاص ندارد؟

    • امیرحسین دهزاد

      13 فروردین, 1400

      سلام دوست عزیز
      روزتون بخیر
      روندش رو داخل همون مقاله هم توضیح دادیم
      برای ساخت انیمیشن به یک تیم نیاز دارید، البته نه اینکه نتونید تک نفره انجامش بدین
      اما مثل این می‌مونه که برای ساخت یک فضاپیما، بخواید خودتون به تنهایی اقدام کنید
      برای ساخت یک سازه عظیم و پیچیده مثل فضاپیما، نیاز به مهندس مکانیک، برق، طراح آئرودینامیک و کلی تخصص متنوع دارید که هر کدوم در یک زمینه صاحب نظر هستن و در کنار هم می‌تونن باعث تولید چنین چیزی بشن
      انیمیشن هم با تقریب نسبتاً خوبی، شبیه یک فضاپیماست که ظرایف و تخصص‌های مخصوص به خودش رو می‌طلبه
      اینکه چه آموزشی رو ببینید بستگی داره بخواید در چه بخشی از این فرآیند متخصص بشید
      معمولاً خیلیا می‌پرسن ازمون که از کجا باید شروع کنیم؟ (حتماً این پادکست رو گوش بدین)
      اگر تونستید علاقتون رو پیدا کنید که برید آموزش‌های متناسب باهاش رو تهیه کنید ولی اگه سر پیدا کردن علاقتون هم مشکل داشتید، این پادکست رو گوش بدین
      ولی اگر بخواید خودتون صفر تا صد این کار رو انجام بدید، یا مثلاً اگر بخواید مثل یک تهیه‌کننده یا کارگردان با همه این فرآیند آشنا باشید، پیشنهاد می‌کنم اینطوری آموزش ببینید:
      1. آموزش ساخت انیمیشن کات‌اوت (به شما دید صفر تا صدی از چگونگی ساخت یک پروژه واقعی انیمیشنی رو میده)
      2. بهتره طراحیتون رو قوی کنید (دوره طراحی پرسپکتیو و دوره‌های طراحی شخصیت رو حتماً توی نوشیکا چک کنید)
      3. داستان‌گویی رکن اساسی همه بخش‌های انیمیشنه که اگر ندونید، قطعاً کارتون لنگ خواهد زد (دوره آموزش داستان‌نویسی اینجا بدردتون میخوره؛ البته دوره پیشرفته‌ترش هم توسط چاک ویلیامز تدریس شده)
      4. استوری برد زدن رو یاد بگیرید (چه مهارتش رو و چه نرم‌افزارش رو؛ دوره پیشرفته‌ترش رو لیندن رادی درس داده)
      5. مبانی انیمیشن رو یاد بگیرید تا انیماتور بشید
      6. این مبانی انیمیت رو در نرم‌افزارهای مختلف یاد بگیرید (برای دیدن نرم‌افزارها به بخش نرم‌افزاری دوره‌های نوشیکا برید ولی برای یادگیری همشون باید مبانی انیمیت رو حتماً بلد باشید)
      7. در کنار اساتید دیزنی، تجربه انیمیت یک نما رو بعد از آموختن مفاهیمش امتحان کنید
      8. دوره استاپ موشن رو هم برای علاقه مندان به ساخت استاپ موشن زدیم (چون تعدادشون خیلی بود)

      بازم میگم حتماً مقاله یادگیری انیمیشن رو از کجا شروع کنیم رو با این دید بخونید که میخواید علاقتون رو انتخاب کنید و طبق راهنمایی‌های اون مقاله، آموزش‌های مرتبط رو تهیه کنید

  • احسان

    13 فروردین, 1400

    سلام وقت بخیر.
    اول خواستم از تیم حرفه ای که دارید تشکر ویژه داشته باشم.
    سوالی که دارم:
    بنده 30 ساله هستم! ارشد آیتی دارم و تا بحال در حوزه های تخصصی خودم عمیق نشدم مثل برنامه نویسی چون تنها دلیل که سمت برنامه نویسی رفتم پولش در آینده هست! ولی به خاطر اینکه علاقه زیاد ندارم به سرانجام تا بحال نرسیده. اما از دوزان کودکی به کشیدن شخصیت های کارتونی، کاریکاتور و… علاقه داشتم و وقت و بی وقت حتی تا الان تفننی و نه اصولی این کار میکنم. احساس میکنم به شدت به کار در این حوزه علاقه دارم و حاضرم یک برنامه 5 یا 10 ساله برای این حوزه بگذارم. منتهی یکسری دلنگرانی دارم. اینکه اگر چند سال وقت گذاشتم در این حوزه و آینده درآمدی نداشته باشه چی میشه و از این فکرها. گاهی میگم اگر برنانه نویسی کار کنم بالاخره تهش کار میتونم کنم با درآمد خوب اما علاقه کم. اما انیمیشن علاقه زیاد، اما آینده اش خصوصا در ایران نمیدونم و مبهم هست برام… ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و حاضر اصولی کار رو از صفر شروع کنم به مدت چند سال…

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      13 فروردین, 1400

      سلام احسان جان
      هر کدوم از موفقیت هایی که دنبالش هستی و میخوای بهشون برسی، از عادت هات نشات می گیره که این عادت ها هم یه شبه به وجود نمیاد. ما به جای اینکه روی عادت های خودمون تمرکز کنیم، روی اهداف خودمون متمرکز می شیم و تموم انرژی مون رو روی اهداف مون می زاریم. آدمها معمولاً روی اهداف تمرکز می‌کنن، چون اهداف جذاب‌ترن. کی از پولدار شدن از راه برنامه نوسی بدش میاد ؟ برای همین همیشه ما با اهدافمون رویا پردازی میکنیم : یعنی میشه من از انیمیشن ساختن پول در بیارم و با پولش بتونم پورشه بخرم؟ ولی در نقطه مقابل، تمرکز روی ساختن «عادات» هیچ جذابیتی نداره، یه پروسه طولانی و تکراریه که شدیدا خسته کننده‌اس.کی دوست داره هر روز کار کنه ؟ کی دوست داره هر روز ساعت های زیادی رو صرف انیمیت کردن یک شات از یک فریم انیمیشن 1 دقیقه ای کنه؟
      هر روز و هر هفته باید تکرارش کنی، اگه باشگاه رفتن هدفت باشه، بعد از یه مدت خسته میشی، اما اگه باشگاه رفتن عادتت باشه، اگه یه روز نری احساس خوبی نداری. اگه انیمیشن ساختن هدفت باشه، به راحتی می‌تونی مایوس بشی ولی اگه انیمیشن ساختن عادت بشه، زود به زود برای تمرین دلت تنگ میشه.
      ببین رفیق! به هرچیزی که علاقه داری پیگیرش باشه، بشه عادت هر روزه ات، صد در صد نتیجه می گیری. اینقدر خودت رو توی آینده چی میشه و چی نمیشه غرق نکن. آینده متعلق به آدمای ترسو نیست، مال آدمای شجاعی هست که با انرژی زیادی در زمان حال برای ساختن آینده شون تلاش می کنند و به هیچ چیز جز اون چیزی که می خوان توجه نمی کنند

  • St

    27 اسفند, 1399

    واقعا ممنونم متوجه شدم باید از کجا شروع کنم و متنتون به من کمک کرد تا رشته ی اصلی خودم رو در انیمیشن سازی پیدا کنم
    خیلی ممنون از شما

    • محسن گلچین

      27 اسفند, 1399

      خواهش میکنم.
      ما هم از این که تونستیم بهتون کمک کنیم خیلی خوشحالیم. امیدوارم در آینده نزدیک موفقیت شما رو صنعت انیمیشن ببینیم

  • St

    25 اسفند, 1399

    سلام من کلاس پنجم هستم و ۱۲ سالم هست . و به این رشته علاقه مند شدم ولی نمی دونم باید به چه کلاس هایی برم و یا اصلا در سن من میشه انیماتوری یاد گرفت؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      25 اسفند, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      در مقاله از کجا یادگیری انیمیشن رو شورع کنیم کامل توضیح دادیم
      خوشحال میشیم این مقاله رو مطالعه کنید و اگر سوالی بود در خدمت تون هستیم

  • St

    25 اسفند, 1399

    سلام من کلاس پنجم هستم و به این رشته علاقه‌مند هستم می خواستم بدونم باید در چه کلاس هایی شرکت کنم و اینکه در سن من میشه رشته ی انیماتوری را یاد گرفت؟ و اینکه باید چه چیز هایی رو یاد بگیرم تا بتونم انیماتور بشم

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      25 اسفند, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      در مقاله از کجا یادگیری انیمیشن رو شورع کنیم کامل توضیح دادیم
      خوشحال میشیم این مقاله رو مطالعه کنید و اگر سوالی بود در خدمت تون هستیم

  • الهه حسینی

    18 اسفند, 1399

    سلام خسته نباشید
    من رشتم انیمیشن هست و امسال 11هستم و عاشق رشتم هستم
    جایی سراغ دارید توی مشهد برای کاراموزی؟
    ممنون میشم معرفی کنید 🙏

    • محسن گلچین

      18 اسفند, 1399

      سلام
      در حال حاضر جایی که امکان پذیرش کارآموز داشته باشن به خصوص در شهرستان ها رو نمی‌شناسیم و مطمئنم دوست های دیگه که در مشهد فعالیت می کنن و می تونن با توجه با شرایط شما بهتون کمک کنن هینجا راه های ارتباطی شون رو میذارن تا شما بتونید باهاشون ارتباط برقرار کنین.

  • Mehraveh

    12 اسفند, 1399

    سلام،خسته نباشید
    من ۱۵سالمه به انیمیشن علاقه دارم و از روش کات اوت استفاده میکنم چند باری هم تو استان مقام اول آوردم…ولی خانواده ام مخالفن… به گرافیک و برنامه نویسی هم علاقه دارم…نمیدونم چیکار کنم …
    می خواستم این رشته درآمد و بازار کارش چطوریه؟
    اگه خودم بخوام یاد بگیرم باید از کجا و چطور شروع کنم؟

    • محسن گلچین

      12 اسفند, 1399

      با سلام و احترام
      این نشونه خوبیه و تو سن خیلی خوبی علاقتون رو پیدا کردید قطعا اگه به مسیرتون ادامه بدید برای رسیدن بهش تلاش کنین می تونه به چیزی که بهش علاقه دارید برسید. رشته انیمیشن در ایران هنوز که هنوزه خیلی گستره زیادی نداره و در سال های اخیر کم کم داره تولیدات انیمیشنی زیاد میشه عمده بازار این رشته تو بخش تبلیغاته ولی با گسترش اینترنت امکان دور کاری و ارتباط با شرکت های خارجی یا به اصطلاح فری لنسرینگ هم وجود داره.
      شما برای یادگیری انیمیشن در کنار یادگیری تکنیک ها و نرم افزار ها مهمه که اصول و مبانی هنرهای تجسمی رو هم مطالعه کنین و یاد بگیرین و اگه هم دوست دارید درباره مسیر تحصیلی این رشته بیشتر بدونین بهتون پیشنهاد میکنم پادکست صوتی”از من بپرس” نوشیکا، قسمت دوم و قسمت چهارم رو حتماً گوش بدین

  • مهدی

    25 بهمن, 1399

    سلام دوستان
    میخواستم بدونم برای استخدام شدن
    تو بحث سه بعدی مایا و تو بحث موهو رو حتما باید بلد بود؟
    آخه من با بلندر کار میکنم و میترسم به نوعی عمرم رو تلف کرده باشم

    • احمد گلچین

      26 بهمن, 1399

      سلام دوست مهربان من
      بلندر دست کمی از سایر نرم افزار های سه بعدی نداره و در دنیا به علت رایگان بودن و اوپن سورس بودن جای خودشو داره بین شرکت های کوچیک باز میکنه. همچنین استفاده کمتر از سخت افزار باعث رو آوردن کم کم شرکت های داخلی به این نرم افزار شده. امید واریم در آینده نه چندان دور شاهد رشد چشم گیر این نرم افزار در بازار بشیم
      موفق باشید.

  • mehrnaz

    25 بهمن, 1399

    با سلام روزتون بخیر. من دانش اموز پایه یازدهم رشته پویانمایی-تولید محتوا-تصویر سازی هستم.حقیقتش اینه علاقه شخصی من تدویل و سه یعدی سازی هست.راستش من میخوام قبل از اینکه برم دانشگاه مهارت هام رو قوی تر کنم و تا به الان کورل و فتوشاپ رو به صورت کامل یاد گرفتم سال دیگه هم نرم افزار مایا و ایلاستریو رو یاد میگیرم میخواستم ببینم تو فرصت یک سال نیم باید چه نرم افزار های دیگه رو دوره ببینم؟و اینکه چه دانشگاهی رو پیشنهاد میکنید برای ادامه تحصیل
    سئوال هام زیاد شد ببخشید

    • محسن گلچین

      25 بهمن, 1399

      سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی
      خیلی خوبه که در این سن علاقتون رو پیدا کردید و در مسیر درستش قرار گرفتید. در این موقعیت شناخت نرم افزارهای مختلف و داشتن آشنایی با اونها برای شما لازمه و نرم افزارهای خوبی رو برای شروع انتخاب کردید ولی اگه تصمیم دارید رشته تدوین و انیمیت سه بعدی رو دنبال کنید به لیستتون باید نرم افزارهای پریمیر و تری دی مکس رو هم اضافه کنین.
      نکته بعدی در مورد مهارت ها باید بدونید اینه که یادگیری نرم افزارها تنها یک بخش از آموزش شما رو تشکیل میدن در کنار باید رو یاد اصول و مفاهیم پایه ای م تمرکز کنین و در کنار هم آموزشتون رو کامل کنین.
      تا جایی که من اطلاع دارم برای ادامه تحصیل تو رشته انیمیشن فقط می تونید در مقطع کاردانی فنی در دانشگاه های مربوط رشته های فنی ادامه تحصیل بدین

  • پرتو

    24 بهمن, 1399

    سلام ممنون بابت توضیحاتتون
    من تازه میخوام انیمیشن سازی شروع کنم دانشگاه ریاضی خوندم اصلا مرتبط نیست از کجا باید شروع کنم؟
    سوال دیگه انیمیشن کوتاه مثل دیرین دیرین … چطوری ساخته میشن؟

    • امیرحسین دهزاد

      24 بهمن, 1399

      سلام دوست خوبم
      خیلی خوبه که میخواید انیمیشن‌سازی رو شروع کنید
      درباره سوال اولتون یک پادکست مفصل تهیه دیدیم به نام “چه رشته دانشگاهی به انیماتور شدن ختم می‌شود؟” که می‌تونید اون رو گوش بدین و اگر سوالی بود، بپرسین
      برای سوال دومتون هم یک مقاله 10000 کلمه‌ای نوشتم که خیلی خیلی خیلی مفصل به این سوالتون گام به گام پاسخ داده؛ اسمش هم “گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه” هست که مراحل ساخت یک انیمیشن مثل دیرین دیرین رو توضیح دادم داخلش
      این محتواها رو ببینید
      اگر سوالی بود، نوشیکا کنار شماست

  • amir

    16 بهمن, 1399

    باسلام و عرض‌ادب و خسته نباشید
    ببخشید اگر به طور مثال بخواهیم با برنامه مایا انیمیشن بسازیم می‌توانیم به صورت مثال از شخصیت یا کاراکتر های تکراری مثلا پاندای کنکفوکار و….. استفاده کرد
    یعنی منظورم اینه که بدون طراحی و…. این کاراکتر هارا کپی کرد؟
    چون توی مقاله تون گفته بودین میتونید ازشخصیت های یا( مدل های موجود)استفاده کرد خواستم ببینم این گفته جزءهمین میشه؟
    ممنون میشم جواب بدین.

    • محسن گلچین

      16 بهمن, 1399

      سلام به شما همراه گرامی
      با جستجو توی اینترنت ممکن بتونید مدل هایی از کاراکترهای معروف پیدا کنید ولی معمولا این مدل های رایگانی که وجود دارند خیلی از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و با چیزی که در نمونه ای اصلی دیدید فاصله دارند
      بیشتر مدل های قابل دسترس و با کیفیت، طراحی ساده تری دارند.

  • اذر

    25 دی, 1399

    سلام وقت بخیر.
    من مطالب و مطالعه کردم.
    یه سوال میشه چند نفر از بهترین های حرفه انیمیشن و در ایران معرفی کنید؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      25 دی, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      حرفه انیمیشن شامل بخش های متنوعی می باشد
      کدام بخش مورد نظر شماست؟

  • کیانوش

    25 دی, 1399

    سلام وقتتون بخیر
    من میخوام کنکور هنر بدم و میخواستم راهنمایی کنید طبق فرموده شما اگروهی از انیماتورها تصاویری را ایجاد می کنند که توسط استودیوهای فیلم سازی مانند پیکسار یا والت دیزنی و آژانس های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرند اگه بخوام با تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر جزو این گروه بشم باید وارد چه رشته ای بشم باید طراحی و نقاشی برم؟
    Kianoushraisi@gmail.com

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      25 دی, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      رشته طراحی

  • حنا

    25 دی, 1399

    سلام خسته نباشید
    من میخوام وارد حرفه ی انیمیشن سازی بشم
    میخوام بدونم توی تهران بهترین دوره ها برای انیمیشن سازی کجاست
    هم مدرک معتبر داشته باشه هم آموزش هایی که میدن کامل و مفید باشه
    ممنون

  • Unknown ..

    20 دی, 1399

    ببخشید مجدد سوال میپرسم ولی لطف میکنید بگین که برای شروع لایو اکشن و سه بعدی باید از کجا شروع کرد و همچنین توضیح بدین راجب vfx ممنون مجدد

    • احمد گلچین

      20 دی, 1399

      لایو اکشن و سه بعدی دو مقوله متفاوتی هستندکه در هر کدام از این شاخه ها بخش های مختلفی وجود داره که هرکدام از این بخش ها نقاط شروع خودشون رو می طلبند.
      در انیمیشن های سه بعدی بسته به علاقه، شما می تونید در زمینه های مختلفی مانند داستان نویسی، طراحی، مدل سازی، ریگ بندی، انیمیت، نور پردازی، کامپوزیت، جلوه های ویژه، تدوین و …. مشغول به فعالیت بشید و حرفه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید
      اما vfx به جلوه های ویژه اعمال شده بر روی ویدیو ها گفته میشه؛ تصاویری مانند انفجار و دود و یا بسیاری از تصویر سازی های فیلم های سینمایی. هر بخش از این جلوه های ویژه نیز تخصص خاص خودشو داره ولی برای شروع بایستی از یک سری اصول اولیه آگاه باشید و چند نرم افزار پایه مانند after effects و یا 3dmax و یا نرم افزار هودینی رو بلد باشید تا به این حوزه وارد بشید و کسب تجربه کنید.

  • Unknown ..

    19 دی, 1399

    سلام خسته نباشید ممنون از سایت فوق العادتون واقعا خیلی وقته دنبال سایتی مثل نوشیکا هستم تا اینک بالاخره پیداش کردم من پادکستون رو گوش دادم و هر چقدر فکر میکنم میبینم من به همه شاخه های انیمیشن علاقه دارم مخصوصا سه بعدی و لایو اکشن و vfx میخواستم ببینم برای شروع باید از کجا شروع کنم و لطف میکنید اگر توضیح بدید راجب vfx..
    ممنون از پاسخگوییتون

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      20 دی, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      از اینکه اینهمه علاقه و عشق به انیمیشن در شما می بینم به وجد آمدم. انشالله این علاقه از اقدام به عمل منجر شود
      در خصوص سوالی که فرمودید، نمی توان در همه زمینه های تولید انیمیشن متخصص شد و به درجه ای از مهارت قابل قبول رسید، انیمیشن کار تیمی است و نیاز به تشکیل تیم است. توضیه می کنیم که ابتدا یک تخصص و یک مهارت مورد نیاز خود را شناسایی کنید و سپس شروع به یادگیری و متخصص شدن در ان مهارت کنید
      آموزش زیر میتونه به شما کمک کنه:
      اینجا کلیک کنید

  • ..Unknown

    19 دی, 1399

    سلام خسته نباشید . ببخشید من به پادکساتون گوش دادم و طبق راهنمایی که کرده بودید که مشخص کنیم به کدوم بخش از انیمیشن سازی علاقه داریم تا بتونیم توی اون قسمت متخصص بشیم من هر چقدر فکر میکنم میبینم به همه قسمتای انیمیشن سازی علاقه دارم دوبعدی و سه بعدی لایو اکشن و vfxو جلوه های ویژه واقعن اینا رو خیلی دوست دارم و دوست دارم تو همه قسمتای انیمیشن سازی عالی باشم مخصوصا توی لایو اکشن و سه بعدی و vfxپیشنهاد شما چیه و باید از کجا شروع کنم ؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      20 دی, 1399

      جواب این سوال بستگی به این موضوع داره که شما به کدوم بخش از ساخت انیمیشن علاقه مند هستید. چون ساخت یک انیمیشن مجموعه از چندین شاخه ی هنریه و مسلما شما نمی تونید در همه ی اونا متخصص بشید اما باید آشنایی و مهارت نسبتا خوبی در این زمینه ها داشته باشید.
      از طرفی شما که در ایتدای این راه هستید باید روی یادگیری اصول انیمیشن تمرکز کنید. و بعد از اون می تونید برای پیاده کردن این اصول و ساخت انیمیشن بنا به نیازتون نرم افزار ها رو یاد بگیرید.
      مهمترین چیزی که باید بگیرید اصول انیمیت کردنه. خلاصه بخوام بگم شما با استفاده از این اصول یاد می گیرید که چطور توهم حرکت در مخاطب ایجاد کنید، و قدرت زنده کردن تصاویر رو به دست میارید.
      در مرحله بعدی باید اصول سینما رو یاد بگیرید. کارکرد قصه و روش های روایت داستان، مفهوم قاب و حرکت های دوربین و… از مواردی هستند که در ساخت انیمیشن به اون ها نیاز دارید.
      و در نهایت اصول نقاشی و طراحی، انیمیشن رابطه ی تنگاتنگی با نقاشی داره حتی امروز هم که بیشتر انیمیشن ها بوسیله ی کامپیوتر تولید می شن دونستن اصول نقاشی مثل تئوری رنگ ها، سواد بصری، شناخت آناتومی و … از مهم ترین دانش هایی که برای ساخت یک انیمیشن به کارتون میاد

  • Unknown

    19 دی, 1399

    سلام خسته نباشید . ببخشید من به پادکساتون گوش دادم و طبق راهنمایی که کرده بودید که مشخص کنیم به کدوم بخش از انیمیشن سازی علاقه داریم تا بتونیم توی اون قسمت متخصص بشیم من هر چقدر فکر میکنم میبینم به همه قسمتای انیمیشن سازی علاقه دارم دوبعدی و سه بعدی لایو اکشن و vfxو جلوه های ویژه واقعن اینا رو خیلی دوست دارم و دوست دارم تو همه قسمتای انیمیشن سازی عالی باشم مخصوصا توی لایو اکشن و سه بعدی و vfxپیشنهاد شما چیه و باید از کجا شروع کنم ؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      20 دی, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      از اینکه اینهمه علاقه و عشق به انیمیشن در شما می بینم به وجد آمدم. انشالله این علاقه از اقدام به عمل منجر شود
      در خصوص سوالی که فرمودید، نمی توان در همه زمینه های تولید انیمیشن متخصص شد و به درجه ای از مهارت قابل قبول رسید، انیمیشن کار تیمی است و نیاز به تشکیل تیم است. توضیه می کنیم که ابتدا یک تخصص و یک مهارت مورد نیاز خود را شناسایی کنید و سپس شروع به یادگیری و متخصص شدن در ان مهارت کنید
      آموزش زیر میتونه به شما کمک کنه:
      اینجا کلیک کنید

  • Sadegh Madani

    27 آذر, 1399

    سلام من چند وقته انیمیشن رو دنبال میکنم و خیلی دوست دارم
    تو این مدت انیمیشن Stop motion
    و2بعدی رو کار کردم و هنوز علاقه ی خودمو پیدا نکردم😟
    انیمیشن 3بعدی اخرین گزینه منه و میخوام برم سراغش ولی واسه 2بعدی خیلی وقت گذاشتم و فقط هم میخوام یک مسیر رو دنبال کنم
    برای همین دنبال یک راهنمایی میگردم اکر میشه لطفا راهنمایی کنید😳🙏

  • میرای

    20 آذر, 1399

    ببخشید من خیلی به انیمیشن یا انیمه سازی علاقه دارم و دوست دارم بیشتر آشنا بشم من الان ی دختر ۱۴ ساله هستم که نیخوام در آیتده انیمیشن ساز بشم اگه میشه راهنمایی کنید که چه رشته ای رو انتخاب کنم خیلیییییی خیلیییییییی ممنون میشم جوابم رو بدید

    • امیرحسین دهزاد

      21 آذر, 1399

      سلام دوست خوب من
      خیلی خوشحالیم به نوشیکا اومدید و همدیگه رو پیدا کردیم
      دو تا توصیه بهتون دارم که امیدوارم مثل خیلی از دوستانی که اومدن توی نوشیکا و شرایطی مشابه شما داشتن، بهتون کمک کنه مسیرتون رو با دید بهتری انتخاب کنید:
      1. پادکست‌های نوشیکا رو از اینجا گوش بدین (خصوصاً پادکست انتخاب رشته دانشگاهی برای انیماتور شدن)؛ این پادکست‌ها براساس سوالات متداول کاربران وبسایت نوشیکا تهیه شده و احتمال خیلی خیلی زیاد، سوالات شما و هر عزیزی که میخواد تازه وارد فضای انیمیشن بشه هم هست. سعی کردیم بهشون جواب بدیم تا همه بدونیم دنبال چی هستیم.
      2. مقالات وبسایت نوشیکا رو بخونید. سعی کردیم هر چی که خودمون یاد گرفتیم رو با شما هم به اشتراک بذاریم تا با هم رشد کنیم.

      در آخر اگر سوالی براتون پیش اومد، میتونید توی وبسایت ثبت‌نام کنید و از پنل کاربریتون سوالتون رو تیکت بزنید تا تیم متخصص نوشیکا بهتون پاسخ بده
      آرزوی موفقیت براتون دارم

  • رستا

    5 آبان, 1399

    سلام
    علاقه به انیمیشن سازی دارم اگه انیمیشن وقتی مارنی انجا بود رو دیده باشید من به اون جور انیمیشن ها علاقه دارم
    اما یه مشکل من نمیدونم از کجا شروع کنم راستش هیچی هیچی از انیمیشن سازی نمیدونم یه چندتا مطلب هم خوندم و یه برنامه انیمیشن هم دان کردم که اسمش blenderهست اما هیچی ازش نمیفهمم اصلا نمیدونم باید چجوری باهاش کار کنم میشه کمکم کنید چیکار کنم

    • امیرحسین دهزاد

      5 آبان, 1399

      سلام
      انیمیشن “وقتی مارنی آنجا بود” یکی از انیمه‌های استودیو جیبلی هست که با تکنیک طراحی فریم به فریم (نقاشی دستی) ساخته شده و برای انیمیت این جور انیمیشن‌ها، بیشتر از نرم‌افزارهایی مثل TV Paint, Toonz, Clip Studio و… استفاده میشه.
      نرم‌افزار بلندر، اغلب برای انیمیشن‌های کامپیوتری 3بعدی به کار میره و حتی بخش گریس پنسل این نرم‌افزار که در کارهای دوبعدی به کار میره خیلی مناسب ساخت چنین انیمیشن‌هایی که شما دنبالش هستین نیست.
      برای اینکه بتونید انیمیشن‌هایی که میخواید رو بسازید؛ باید:
      1. داستان‌گویی بلد باشید. (آموزش داستان‌نویسی)
      2. برای تبدیل کردن متن نوشته شده به تصویر، استوری‌برد زدن یاد بگیرید. (آموزش اصول استوری‌برد | آموزش نرم‌افزار استوری‌برد پرو)
      3. مبانی انیمیت رو بلد باشید. (آموزش مبانی انیمیشن)
      4. و بتونید اونها رو در طراحی‌های خودتون بکار بگیرید. (تجربه انیمیت یک نما همراه با آرون بلیز | طراحی پرسپکتیو)

      خیلی خلاصه و کاربردی سعی کردم بگم
      فقط توصیه میکنم از ساخت ایده‌های کوچیک و کوتاه شروع کنید
      امیدوارم با تلاش، موفق بشید

  • Fatemeh

    23 مهر, 1399

    برای انیماتور شدن یا رفتن به رشته انیمیشن سازی بهترین گزینه اینه که از راه رشته ریاضی بریم؟ از معلم های مدرسم هم سوال کردم و گفتن رشته ریاضی مناسب ترین گزینس چون دست آدم بازه ولی من عاشق کامپیوترم نه ریاضی واسه همین حوصله و علاقه اینو ندارم 3 سال دبیرستان رو بشینم ریاضی بخونم … از چه راه های دیگه ای هم میشه رفت که تقریبا مثل ریاضی خوب باشه ولی ریاضی نباشه؟

    • محسن گلچین

      24 مهر, 1399

      سلام دوست خوبم
      قبل از اینکه به سوالتون جواب بدم بهتره از خودتون بپرسید تصورتون از رشته انیمیشن و به خصوص انیمیت چی هست؟ درسته که رشته انیمیشن امروزه معمولا رابطه نزدیک و عملاً جدایی ناپذیری با کامپیوتر داره ولی یادمون نره قبل از هر چیز این رشته یک هنره! و انیماتورها هنرمندهایی هستن که ابزار کارشون کامپیوتره مثل گرافیست ها یا تدوینگرها و…
      پس صرف اینکه اینکه به کامپیوتر علاقه دارید رو معیار قرار ندید، قبل از اون ببینید اون شمه و علاقه هنری رو در خودتون دارید و آیا حاضرید برای یادگیریش این راه سخت رو تحمل کنین یا نه؟
      در مرحله بعدی بهتون توصیه می‌کنم رشته انیمیشن‌سازی رو بیشتر بشناسید. این رشته مجموعه‌ای از تخصص‌های مختلفه از داستان‌نویسی و کارگردانی گرفته تا طراحی و نقاشی و مدل‌سازی و انیمیت. با اینکه جنبه‎های مشترک زیادی دارن ولی در عین حال ممکنه با هم تفاوت‌های زیادی هم داشته باشن. بهتون پیشنهاد می‌کنم قسمت دوم پادکست صوتی از من بپرس نوشیکا رو حتما گوش بدین.
      بعد از اینکه بیشتر با این رشته و تخصص‌های اون آشنا شدین خیلی راحت‌تر می‌تونید برای مسیری که قراره طی کنین و رشته تحصیلیتون تصمیم بگیرین.
      باز هم اگه سؤالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

  • fari

    15 شهریور, 1399

    سلام ، من به انیمیشن سازی علاقه مندم و میخوام اطلاعاتی رو در رابطه با آموزش و ساخت انیمیشن با تکنیک های مختلف به دست بیارم و مطالعه کنم ، میشه چند تا کتاب در رابطه با این موضوع به من معرفی کنید ؟ مرسی از لطفتون

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      15 شهریور, 1399

      با سلام و ادب
      از اشنایی با شما خوشحالیم
      در مقاله زیر کامل قدم به قدم توضیح دادیم:
      https://nooshika.com/how-to-make-cutout-animation/

  • امیرحسین حسین زاده

    14 شهریور, 1399

    سلام و عرض خسته نباشید. من در حال حاضر دارم درس میخونم که رشته نرم افزار بخونم و به دلیل علاقه بسیار زیادی که به بازی های ویدئویی دارم قصد دارم که به حوزه ساخت بازی های ویدئویی وارد بشم.و میخوام در کنار انجام کار برنامه نویسی بازی تسلط خیلی زیادی هم به کار انیماتوری داشته باشم . یعنی در واقع میخوام نقش دو نفر رو بازی کنم. راجع به نقش اول که برنامه نویس باشه هیچ سوالی از شما ندارم. سوالم راجع به نقش دومه ، یعنی انیماتوری. من هیچ نوع تجربه و دانشی تا حالا در این باره نداشتم حتی نقاشیم هم خیلی خوب نیست. میخواستم ببینم که یک انیماتور ویدئو گیم از کجا باید شروع کنه؟ چه کتابایی باید بخونه؟ چه دوره هایی باید بگذرونه؟ چه دانش هایی و در چه زمینه هایی باید کسب کنه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      15 شهریور, 1399

      با سلام و ادب
      خوشحالیم که سوال تون رو با ما در میان گذاشتید.
      ما دقیقا در خصوص اینکه چطور انیماتور بشید یه پادکست کامل ضبط کردیم و به سوالات فراوانی جواب دادیم
      پادکست شماره 11
      برای انیماتور حرفه‌ای شدن چه بکنیم

  • فرزان

    8 شهریور, 1399

    سلام و عرض ادب.من ۴۰ سالمه و خیلی دوست دارم انیمیشن سه بعدی رو یاد بگیرم ،راستش اصلا نمی دونم چجوری شروع کنم ،چی یاد بگیرم یا اصلا چه کار کنم حتی طراحی رو بلد نیستم می تونین منو راهنمایی کنین،چون سنمم بالاست و دوست دارم در سریعترین زمان ممکن هم یاد بگیرم .

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      8 شهریور, 1399

      با سلام و ادب
      از اشنایی با شما خوشحالیم
      در مقاله زیر کامل قدم به قدم توضیح دادیم:
      https://nooshika.com/how-to-make-cutout-animation/

  • متین

    24 مرداد, 1399

    سلام چگونه و چطور تمرین انیمیت کنیم ؟؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      24 مرداد, 1399

      با سلام و ادب
      ممنون از ارتباط شما
      به اصول 12 گانه انیمیت آگاه هستید و سعی کردید اونها رو توی انیمیت کردن تون بیارید و استفاده شون کنید؟

  • حنا

    12 مرداد, 1399

    سلام وخسته نباشید ممنون از نکات خوبتون
    ببخشید من سال اینده انتخواب رشته میکنم و میخوام که انیماتور بشم
    اول اینکه میشه از رشته گرافیک رفت انیمیشن سازی ؟
    و بعد به نزرتون می تونم تو این کار موفق بشم؟
    و یه سوال دیگه میشه از طراحی کاراکتر داستان نویسی وتا اخر یک انمیشن رو کامل خودم بسازم یا اینکه باید حتما کار گروهی باشه و تکی نمیشه کل انیمیشن را ساخت؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      13 مرداد, 1399

      با سلام و ادب
      اول همه چیز خیلی خوشحالم که در این سن علاقتون رو پیدا کردید، شما در بهترین سن برای شروع یادگیری یک مهارت قرار دارید اگه با جدیت تصمیم بگیرید و در همین زمینه کار کنین تجربه خوبی رو در پایان دوره دبیرستان و آغاز فعالیت کاری خواهید داشت. پس به مسیری که انتخاب کردید ایمان داشته باشید و هر روز به این فکر کنین که چقدر در مسیر رو به جلو حرکت کردید.
      رشته ای با نام رشته انیماتوری در دانشگاه ها وجود نداره، یک رشته انیمیشن هست برای بچه هایی که در هنرستان رشته انیمیشن و پویانمایی تحصیل کردن در مقطع کاردانی وجود داره. یعنی برای انیماتور شدن لازم نیست درس آکادمیک بخونید شکی نیست که خوندن رشته‌های مرتبط مثل گرافیک و انیمیشن تأثیر مثبتی داره توی قوی‌تر شدن شما برای تبدیل شدن به یک انیماتور عالی. اما گذروندن این رشته‌ها هیچ شرط تضمینی برای انیماتور شدن نیست.
      برای اینکه بدونید که برای ساخت انیمیشن تیم نیازه یا یه نفره هم میشه ساخت، دو پادکست زیر رو پیشنهاد میکنم:
      تیم چندنفره برای ساخت انیمیشن نیاز است؟
      برای شروع طراحی با مداد چه کنم؟

  • PARSA

    16 خرداد, 1399

    ببخشید من یه راهنمایی میخواستم من سال اول هنرستان هستم و میخواستم بدونم چیکار کنم که تخیلم برای بهتر انیمیشت کردن زیاد شه چون هیچی تو ذهنم نماد از مدلی که دارم

    • امیرحسین دهزاد

      16 خرداد, 1399

      سلام
      خداقوت
      با اصول انیمیت آشنا بشید و بعد ببینید و تحلیل کنید، ببینید و تمرین کنید، ببینید و تقلید کنید
      پس از تمرین و ممارست مستمر، متوجه خواهید شد که چقدر تغییر کردید

  • میلاد

    9 خرداد, 1399

    سلام وقتتون بخیر. بنده چند تا سوال داشتم از خدمتتون. من خیلی انیمیشن سازیو دوست دارم اما اصلا نقاشی کشیدنم خوب نیست و مهارتی تو این زمینه ندارم. آیا برای این کار باید حتما نقاشی شما خوب باشه؟؟ ضمنا اگه تو سن بالا شروع به کار کنین احتمال موفقیت هست؟؟ مثلا از سن 30 سالگی کسی بخاد به سمت انیمیشن سازی بره چقد ریسک داره و اصلا ارزش داره؟؟

    • محسن گلچین

      10 خرداد, 1399

      با سلام و احترام
      جواب این سوال بستگی به این موضوع داره که شما به کدوم بخش از ساخت انیمیشن علاقه مند هستید. چون ساخت یک انیمیشن مجموعه از چندین شاخه ی هنریه مهمترین چیزی که برای ساخت انیمیشن باید بگیرید، اصول انیمیت کردنه. خلاصه بخوام بگم شما با استفاده از این اصول یاد می گیرید که چطور توهم حرکت در مخاطب ایجاد کنید، و قدرت زنده کردن تصاویر رو به دست میارید.
      در مرحله بعدی باید اصول سینما رو یاد بگیرید. کارکرد قصه و روش های روایت داستان، مفهوم قاب و حرکت های دوربین و… از مواردی هستند که در ساخت انیمیشن به اون ها نیاز دارید.
      و در نهایت اصول نقاشی و طراحی، انیمیشن رابطه ی تنگاتنگی با نقاشی داره حتی امروز هم که بیشتر انیمیشن ها بوسیله ی کامپیوتر تولید می شن دونستن اصول نقاشی مثل تئوری رنگ ها، سواد بصری، شناخت آناتومی و … از مهم ترین دانش هایی که برای ساخت یک انیمیشن به کارتون میاد.

      یادگیری یک مهارت جدید در هر مرحله به زمان، صبر و پشتکار نیاز داره. این موضوع بیشتر از این که به سن ربط داشته باشه به پشتکار و علاقه بستگی داره. بعضی ها برای یادگیری یه مهارت به شش ماه زمان نیاز دارن اما بعضی ها شاید به دو سال زمان نیاز داشته باشن مهم اینکه فرد بتونه صبر کنه و با نلاش به اون خواسته اش برسه. من بهتون پیشنهاد میکنم برای اینکه با فضای ساخت انیمیشن بیشتر آشنا بشید و بتونید ببینید آیا علاقه کافی در این زمینه دارید یا نه دروه آموزشی ساخت انیمیشن کات اوت ما رو تهیه کنین. امیدوارم بهتون کمک کنه بتونید راهتون پیدا کنین.

  • سپنتا

    5 خرداد, 1399

    سلام من16 سالم هست به انیمیشن سازی خیلی علاقه دارم ، بنظرتون رشته هنر برم یا نه ؟؟؟
    چون میگن هنرستان های ایران خیلی خوب نیستند و نمیشه دانشگاه تهران قبول شد نظر شما چی هست ؟؟
    بعد یه سوال دیگه بهتر نیست قبل یلد گیری نرم افزار چیزایی مثل کاریکاتور و اصول طراحی رو یاد گرفت ؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدید

    • محسن گلچین

      6 خرداد, 1399

      سلام به شما دوست عزیز
      در مورد سوالی که پرسیدید، راستش رو بخواین من نمی تونم دقیقا راجع به اون نظر بدم. اینکه به هنرستان برید یا نه، اینکه چه رشته ای رو انتخاب بکنین. این سوال ها جواب قطعی و دقیقی ندارن برای هرکس جواب فرق میکنه. زندگی پر از اتفاق های عجیبه ممکنه شما به هنرستان برید که اصلا سطح آموزشی خوبی نداره ولی در اونجا با معلمی آشنا بشید که روی تمام زندگی تحصیلی و کاریتون تاثیر بذاره. من قطعی نمی تونم به سوالتون پاسخ بدم اما تنها چیزی که می دونم اینه که اگه یه هدف رو برای خودتون انتخاب کنید و جدی به سمتش حرکت حتما می تونید به هدفتون برسید. چون این جدیت و پشتکار شماست که باعث موفقیتتون میشه حتی با فرض اینکه یکبار هم مسیر رو اشتباه انتخاب کنبن با تلاش و پشتکار می تونین راهتون رو اصلاح کنین.
      در جواب سوال آخرتون هم خیلی بستگی به این داره که در کدوم بخش از ساخت انیمیشن می خواین فعالیت کنین. چون انیمیشن مجموعه وسیعی از رشته ها و تخصص های مختلفه.

      • سپنتا

        6 خرداد, 1399

        من علاقه دارم خودم یک کاراکتری رو طراحی کنم و انیمیشن های کوتاهش رو بسازم
        مرسی که پاسخ دادید و وقت گذاشتید

        • محسن گلچین

          7 خرداد, 1399

          خواهش میکنم، خوشحال میشیم بتونیم کمکی بکنیم
          بله برای طراحی کاراکتر خیلی مهمه که با اصول طراحی، کامپوزیشن، روانشناسی اشکال و رنگ‌ها، آناتومی بدن و مواردی از این دست بیشتر آشنا بشین. به این نکته دقت کنین که نرم افزارها مثل ابزار هستن. شما به عنوان یه هنرمند باید اول مبانی اون هنر رو یاد بگیرین و در مرحله بعد برید دنبال آموزش نحوه کار با ابزارهای اون رشته مثل نرم افزار. اگه به ساخت انیمیشن کوتاه و ساده علاقه دارید حتما بهتون توصیه میکنم مطلب گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه رو مطالعه کنین می تونه خیلی بهتون کمک کنه.
          امیدوارم که جواب سوالتون رو گرفته باشین و براتون آرزوی موفقیت می کنم.

          • سپنتا

            8 خرداد, 1399

            خیلی ممنونم که اهمیت میدید ، خیلی مفید بود

          • محسن گلچین

            9 خرداد, 1399

            خواهش میکنم بزرگوارید
            ما در تیم نوشیکا به این باور داریم که «ما پیشرفت نمی کنیم جز اینکه با هم یاد بگیریم»
            و خوشحال میشیم بتونیم اطلاعاتمون رو با شما به اشتراک بذاریم. تا همراه هم در این مسیر رشد کنیم.
            ممنون از لطف و انرژی که به ما میدید.

  • مصطفی

    4 خرداد, 1399

    سپاس فراوان از راهنمایی و وقتی که گذاشتید
    درپناه حق

  • مصطفی

    2 خرداد, 1399

    باسلام وعرض خسته نباشید خدمت شما
    ممنون از مقاله کاملی که ارایه دادید
    میخواستم بپرسم برای شروع انیمیشن سازی باید چه نوع نرم افزار هایی که در حد بیسیک هستند رو استفاده کنیم واگر نیاز به کلاسهای خاصی هست راهنمایی کنید.
    ممنون.

    • محسن گلچین

      3 خرداد, 1399

      با سلام و ادب
      ممنون از ارتباط شما
      ما همه مواردی رو که برای ساخت یه انیمیشن کوتاه مورد نیازتون رو سعی کردیم توی مقاله گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه توضیح بدیم. البته دوری آموزشی ساخت انیمیشن کات اوت هم می‌تونه برای شروع نقطه خوبی براتون باشه. چون این نرم‌افزار هم سبکه و هم یادگیریش خیلی راحته و برای آموزش مفاهیم انیمیشن خیلی می‌تونه بهتون کمک کنه.

  • طاها کرمی

    24 اردیبهشت, 1399

    با سلام من از وقتی با این حرفه اشنا شدم علاقه مند به یادگیریش شدم و در برنامه های مختلف ساده این کار را امتحان کردم ،من به کار به صورت انفرادی علاقه مندم و همچنین به کار های دو بعدی اما من با این که کلی از نرم افزار های رایگان را امتحان کردم نتوانستم خوب با انها کار کنم و ویدیو های خوبی بسازم من به ساخت انیمیشن علاقه دارم و مخصوصا استیکمن ها بعضی از کسانی که نزدیکم حضور دارند به من برنامه ی adobe animate رو پیشنهاد کردند من میخواستم بدانم که چجوری برخی انیمیشن های خود را اینگونه می شازند که مثلا شخصیت مورد نظرشان بر صفحه ی کامپیوترشان حضور پیدا می کند و از نظرتان برنامه ی adobe animate می تواند کمکی کند ی ا خیلی پیشرفته است و من باید از برنامه های ساده تر به این سبک استفاده کنم اگر شما برنامه های دیگری پیشنهاد می کنید لطفا به ترتیب نامشان و سطحشان و اینکه اول از کدام برنامه و به ترتیب چه برنامه هایی استفاده کنم را نام ببرید ،من کل راهنمایی هایتان را خوانده ام و از نظرتان اگر من تنهایی فعالیت کنم ممکن استبا نرم افزار ها کار کنم و خوب ازشان استفاده کنم لطفا اگر برنامه ای پیشنهاد کردید سایتی اگر مد نظر دارید که کار با اپلیکین را بیاموزد یا ویدیویی که بیاموزد یا هر چیزی که کار با اپلیکیششن را بیاموزد.راستی از نظر شما برنامه های انیمیشن که بهتان توضیح دادم اگر ارزان و داخل اندروید باشد کاربرد دارد؟اگر گرانباشد در اندروید چی؟اگر رایگان داخل اندروید؟اگر ارزان داخل کامپیوتر چی؟اگر گران داخل کامپیوتر چی و اگر رایگان داخل کامپیوتر چی

    • محسن گلچین

      24 اردیبهشت, 1399

      با سلام به شما همراه عزیز و علاقه‌مند به انیمیشن
      در پاسخ به سوالتون باید بگم بله انیمشن های stickman با استفاده از نرم‌افزار adobe animate ساخته شدن. نرم افزار adobe animate یکی از نرم‌افزارهای قدرتمند برای ساخت انیمیشن های دوبعدیه و خیلی مورد استفاده قرار میگیره.
      در ادامه هم باید یه خبر خوش به شما بدم تا نگرانی شما بابت یادگیری اون هم رفع بشه، تیم نوشیکا در حال تهیه مجموعه آموزش‌های تخصصی در زمینه انیمیشنه که در بین اون ها دوره آموزشی نرم افزار adobe animate و دوره ساخت انیمیشن های استیک من هم قرار داره. به زودی خبرهای کامل درباره این دوره ها در سایت ما قرار میگیره، با ما همراه باشید.

  • طاها کرمی

    24 اردیبهشت, 1399

    با سلام من از وقتی با این حرفه اشنا شدم علاقه مند به یادگیریش شدم و در برنامه های مختلف ساده این کار را امتحان کردم ،من به کار به صورت انفرادی علاقه مندم و همچنین به کار های دو بعدی اما من با این که کلی از نرم افزار های رایگان را امتحان کردم نتوانستم خوب با انها کار کنم و ویدیو های خوبی بسازم من به ساخت انیمیشن علاقه دارم و مخصوصا استیکمن ها بعضی از کسانی که نزدیکم حضور دارند به من برنامه ی adobe animate رو پیشنهاد کردند من میخواستم بدانم که چجوری برخی انیمیشن های خود را اینگونه می شازند که مثلا شخصیت مورد نظرشان بر صفحه ی کامپیوترشان حضور پیدا می کند و از نظرتان برنامه ی adobe animate می تواند کمکی کند ی ا خیلی پیشرفته است و من باید از برنامه های ساده تر به این سبک استفاده کنم اگر شما برنامه های دیگری پیشنهاد می کنید لطفا به ترتیب نامشان و سطحشان و اینکه اول از کدام برنامه و به ترتیب چه برنامه هایی استفاده کنم را نام ببرید

  • سجاد شیخ الاسلامی

    28 فروردین, 1399

    وقتتون بخیر باشه انشالله
    ممنون بابت مطالب مفیدی که به اشتراک می‌گذارید
    یک سوالی داشتم اینکه من چند وقتی هست کار موشن گرافیک انجام میدم ولی چند وقتی هست که رو آوردم به انیمیت ۳d . اما مشکلی که دارم که یکم منو تو زمینه ورود به انیمیشن دچار تردید کرده همین بحث طراحی هست. من طراحی خوبی ندارم.
    من علاقه ای که به انیمیشن ۳ بعدی دارم واقعا زیاده اما تنها مانعی که دارم این هست. این شد که از شما خواستم تا راهی پیش پام بذارید و راهنماییم کنید. بازم ممنون

    • محسن گلچین

      28 فروردین, 1399

      با تشکر از نظر لطف شما
      تجربه کار در زمینه موشن گرافیک حتما دید کلی و پیش زمینه خوبی برای شما در زمینه طراحی ایجاد کرده که مسیر یادگیری رو براتون راحت تر میکنه.
      برای پاسخ به سوالتون یه نکته بهتره روشن بشه، تصمیم به ساخت چه نوع انیمیشن سه بعدی دارین؟ مثلا قرار انیمیشن های انسان محور رو بسازید یا موشن هایی که بیشتر با آبجکت ها سر و کار دارن؟

      • سجاد شیخ الاسلامی

        28 فروردین, 1399

        با تشکر از پاسختون
        بله بیشتر علاقه مند به تولید انیمیشن انسان محور هستم البته بیشتر گرایش به زمینه انیمیت دارم و یک جورایی منو به سمت این کار جذب کرد همین انیمیت کاراکتر

        • محسن گلچین

          28 فروردین, 1399

          شما به عنوان یک انیماتور که قراره در زمینه انیمیت سه بعدی فعالیت کنه باید با طراحی آشنایی داشته باشین. مخصوصا مباحثی مثل اصول طراحی آناتومی بدن انسان و حالت های چهره، اما نیازی نیست که توی طراحی حرفه ای بشید با داشتن آشنایی اولیه و مهارت نسبی می تونید روی همون انیمیت تمرکز کنین. سعی کنین نمونه های خوبی که وجود داره رو پیدا کنین و از اونها الگو بگیرین.

          • سجاد شیخ الاسلامی

            28 فروردین, 1399

            متشکرم از شما . لطف کردید وفتتون رو در اختیار بنده قرار دادید و موفق و پیروز باشید…

          • محسن گلچین

            28 فروردین, 1399

            خواهش میکنم
            خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
            امیدوارم تو مسیرتون موفق باشین

  • mohadese

    25 فروردین, 1399

    سلام وقتتون بخیر من دانشجوی ترم 3 کاردانی کامپیوتر هستم . به انیمیشن سازی علاقه دارم ممنون میشم بگین از کجا و چطوری شروع کنم و چه درس ها و فیلم های اموزشی رو برای یادگیری شروع کنم و اینکه اموزشگاه هایی که تو این زمینه فعالیت دارند رو معرفی کنید. ممنون از وقتی که میزارین.

    • محسن گلچین

      25 فروردین, 1399

      با سلام و ادب
      برای ساخت انیمیشن به مجموعه ای از اطلاعات و هنرهای مختلف نیاز دارید مثل طراحی، انیمیت کردن، مدل سازی، ریگ بندی و… که یادگیری این موارد برای ساخت انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی یکسان و ضروریه.
      از طرفی مراحل ساخت یک انیمیشن سه بعدی حتی کوتاه خیلی پیچیده تر و زمانبر تر از فرآیند تولید انیمیشن های دو بعدیه.
      پس اگه شما در ابتدای راه قرار دارید و دوست دارید مسیر ساخت یک انیمیشن رو تجربه کنید بهتون پیشنهاد میکنم در گام اول با ساخت انیمیشن دو بعدی شروع کنین. کار در محیط دو بعدی به شما امکان میده تا راحت تر اصول انیمیشن رو یاد بگیرید و در مرحله بعد می تونید با کسب مهارت های بیشتر از تجربه هایی که در ساخت انیمیشن به دست آوردید در انیمیشن های سه بعدی استفاده کنین.
      ما برای کمک به شما محصول آموزشی ساخت انیمیشن کات اوت رو آماده کردیم و در اون از صفر تا صد مراحل ساخت انیمیشن های دو بعدی رو توضیح دادیم. امیدوارم این محصول بتونه به شما کمک کنه و در آینده نزدیک نام شما رو به عنوان یک انیمیشن ساز موفق بشنویم.

      • mohadese

        25 فروردین, 1399

        خیلی ممنونم از پاسخ دهیتون و همچنین از راهنمایی هاتون .خیلی لطف کردین.بازم ممنون.

        • محسن گلچین

          25 فروردین, 1399

          خواهش میکنم
          خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم

          • Dina

            17 بهمن, 1400

            سلام یه سوال برای رشته ی انیمیشن سازی باید هنر کار و دانش زد یا هنر فنی حرفه ای

  • Amg

    25 فروردین, 1399

    با تشکر از شما
    کاملا متوجه شدم و با قدرت بیشتری به راهم ادامه میدم
    کمک بزرگی کردید🙏🏻🙏🏻

    • محسن گلچین

      25 فروردین, 1399

      خواهش میکنم
      خوشحالم که این انرژی و علاقه رو می بینم.
      امیدوارم توی مسیری که انتخاب کردید موفق باشید.

  • Amg

    25 فروردین, 1399

    با سلام و عرض ادب
    ضمن تبریک سال نو به شما
    خواستم سوالی از شما بپرسم
    بنده پانزده سال دارم و در حال یادگیری وردپرس و طراحی سایت هستم البته به صورت مجازی،بنده در کل به کامپیوتر علاقه زیادی دارم به خصوص وب سایت و انیمیشن سازی .
    ۱-میخواستم راهنمایی کنید که برای رسیدن به هدفم از چه راهی استفاده کنم تا سریع تر به آن برسم؟
    ۲-میشه هم زمان وب سایت و انیمیشن سازی رو باهم یادبگیرم؟

    (هدفم از یادگیری وب سایت بیشتر به دلیل علاقه ولی هدفم از یادگیری انیمیشن سازی به دلیل درآمدش هستش)

    • محسن گلچین

      25 فروردین, 1399

      سلام دوست عزیز
      ممنون من هم سال جدید رو بهتون تبریک میگم
      اول همه چیز خیلی خوشحالم که در این سن علاقتون رو پیدا کردید، شما در بهترین سن برای شروع یادگیری یک مهارت قرار دارید اگه با جدیت تصمیم بگیرید و در همین زمینه کار کنین تجربه خوبی رو در پایان دوره دبیرستان و آغاز فعالیت کاری خواهید داشت. پس به مسیری که انتخاب کردید ایمان داشته باشید و هر روز به این فکر کنین که چقدر در مسیر رو به جلو حرکت کردید.
      یه دیالوگ طنز بود که می گفت «اول دومی میگم که مهم تره!» من هم اول به سوال دومتون جواب میدم: بله، خیلی خوبه که در رشته های متفاوت رو تجربه کنید تا علاقه و استعداد خودتون رو کشف کنید و مهارت ها تون رو گسترش بدین اما برای دنبال کردن حرفه ای دو رشته متفاوت، باید دو برابر وقت و انرژی بذارید و از طرفی به همون میزان سرعت رشدتون هم کمتر خواهد شد.
      اگه فکر می کنید به طراحی سایت علاقه دارید روی همون تمرکز کنید. زمانی که صرف اون کار می کنید براتون لذت بخش تره، همین باعث میشه تا سریعتر پیشرفت کنید. جان لستر میگه: حرفه مورد علاقت رو پیدا کن اون وقت حتی یک روز هم کار نمی کنی.
      نمی دونم کدوم نمونه داخلی باعث شده انیمیشن سازی رو شغل پر سودتری از طراحی سایت بدونید(؟!) بهتر این نکته رو فراموش نکنید در هر کاری که متخصص بشید می تونید درآمد خوبی کسب کنید. وقتی شما به صورت حرفه ای در یک رشته فعالیت کنین اصلا فرصت کار در رشته های دیگه رو پیدا نمی کنید.
      در خصوص سوال اول باید بگم در هر رشته ای می تونید با آموزش های اولیه و رایگان شروع کنین بعد از اون هم با شرکت در کلاس های حضوری یا دوره های آنلاین سعی کنید مهارت های خودتون رو افزایش بدید. خوشبختانه رشته هایی رو هم انتخاب کردید یادگیری اونها نیازی به تحصیل آکادمیک نداره و همین می تونه سرعت یادگیری تون رو افزایش بده.
      امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم و بتونید با جدیت به کارتون ادامه بدید و موفق باشید.

  • مریم

    17 فروردین, 1399

    سلام با تشکر از مطالب اموزنده و مفید شما. خسته نباشید‌ میخواستم بپرسم یعنی برای انیماتور شدن باید مثلا گرافیکو تو کارشناسی بخونیم و ارشدو برای انیماتور شدن انتخاب کنیم؟ حتما باید کارشناسیو یه رشته دیگه بخونیم بعد ارشدو انیمیشن ادامه بدیم؟ اگه مثلا کارشناسیو گرافیک بخونیم میشه برای ارشد انیمیشن درخواست اپلای داد؟ قبول میکنن یا حتما باید انیمیشنو تو کارشناسی بخونیم؟؟؟

    • امیرحسین دهزاد

      17 فروردین, 1399

      سلام
      خیلی ممنون از انرژی مثبتتون
      ما رشته‌ای به نام انیماتوری در مدرسه و دانشگاه نداریم… یعنی برای انیماتور شدن لازم نیست درس آکادمیک بخونید
      شکی نیست که خوندن رشته‌های مرتبط مثل گرافیک و انیمیشن تأثیر مثبتی داره توی قوی‌تر شدن شما برای تبدیل شدن به یک انیماتور عالی. اما گذروندن این رشته‌ها هیچ شرط تضمینی برای انیماتور شدن نیست.
      تجربه و پیشنهاد من، این رو میگه که دانشگاه خیلی کمکی به افراد نمی‌کنه به غیر از اینکه یک فرصت هست برای اینکه شما با افراد متخصص آشنا بشید و با خیال راحت به افزایش مهارت و ارتباطاتتون مشغول بشین. و گرنه اگر فکر می‌کنید سرفصل دروس دانشگاهی به شما کمک عجیب و غریبی خواهد کرد، به نظرم اشتباه فکر می‌کنید.

      درخصوص اپلای کردن هم -با استناد به گفته دوستانم که در شرکت‌های خارجی کار می‌کنن- تنها چیزی که برای اونور مهمه و خیلی هم توش سخت‌گیر هستن اینه که شما پورتفولیوی قوی داشته باشین و سطح مهارت‌هاتون مناسب اونجا باشه. چون رقابت خیلی سخت‌تره توی خارج از ایران، باید خیلی تمرین کنید و خودتون رو متمایز کنید تا بتونید قبول بشین توی اپلای. اگر هم بخواید فاند بگیرید که هنوز سخت‌تره.
      تنها چیزی که در این مجال میتونم بهتون توصیه کنم، انتخای یک تخصص، تهیه آموزش‌های مرتبط با اون تخصص، تمرین، اصلاح، تمرین، اصلاح، تمرین و… (تا 10000 بار ادامه بدید این روند رو)
      با قوی‌تر شدن تمرین‌هاتون اپلای کنید و خسته نشید از اپلای کردن.
      مطمئنم موفق میشید.

  • محمد

    28 اسفند, 1398

    با سلام و تشکر از زحمات شما؛
    خواستم بپرسم نام تکنیک ساخت انیمیشن ای که لینکس رو پایین ارسال کردم تو صنعت انیمیشن سازی چه میباشد؟ آیا نرم افزار خاصی را میشناسید که برای این کار استفاده شود؟ با تشکر
    https://www.youtube.com/watch?v=PRhQMf5HMHU

    • امیرحسین دهزاد

      28 اسفند, 1398

      سلام
      ممنون از انرژی مثبتتون
      این انیمیشن با تکنیک دوبعدی فریم به فریم هست که به صورت دستی معمولاً نقاشی میشه هر فریمش.
      نرم‌افزارهای Toon Boom Harmony و Toonz از نرم‌افزارهایی هستن که مناسب این نوع از انیمیشن‌سازی هستن.

  • سامان میرزایی

    27 اسفند, 1398

    سلام،برای رسیدن به رشته انیماتوری باید از رشته هنر دیجیتال رفت دانشگاه یا ارتباط تصویری؟

    • محسن گلچین

      27 اسفند, 1398

      با سلام و ادب
      رشته ای با نام رشته انیماتوری در دانشگاه ها وجود نداره، یک رشته انیمیشن هست برای بچه هایی که در هنرستان رشته انیمیشن و پویانمایی تحصیل کردن در مقطع کاردانی وجود داره.
      اما اگه در رشته ی دیگه تحصیل کردید، می تونید باشرکت در کنکور هنر در مقطع کارشناسی رشته های مرتبط با گرافیک و هنر مثل رشته هایی که خودتون اشاره کردید تحصیل کنین و در مقطع ارشد در رشته انیمیشن به تحصیلتون ادامه بدین.
      ولی درباره رشته هایی که نام بردید یعنی رشته ی «تلویزیون و هنرهای دیجیتالی» و «ارتباط تصویری» باید بگم در هر دو رشته مفاهیم اولیه هنر وجود داره اماهرکدوم برای هدف های خاص و متفاوتی ساخته شدن. رشته «تلویزیون و هنرهای دیجیتالی» همونطور که از اسمش هم پیداست بیشتر در باره ی گرافیک رایانه ای در برنامه سازی تلویزیونی صحبت میشه و نکته خوبش اینجاست که در بخش هایی از اون هم به انیمیشن رایانه ای اشاره شده ولی تمرکز اصلی این رشته روی برنامه سازی برای تلویزیون هست. و نکته منفی اون ظرفیت محدود این رشته در دانشگاه هاست، که تنها در چند دانشگاه عموما غیر انتفاعی پذیرش دانشجو صورت میگیره و این موضوع قبول شدن در این رشته رو مشکل می کنه.
      رشته «ارتباط تصویری» یا «گرافیک» هم درباره هنر های تصویری کاربرد های اون در صنعت های مختلف و تکنیک های مختلف این کار اشاره میشه که شاید با مفاهیم انیمیشن کمی فاصله داشته باشه ولی خبر خوب اینه که طرفیت پذیرش دانشجو در این رشته بیشتره.
      اگه شما به ساخت انیمیشن علاقه دارید حتی می تونید در رشته های مرتبط با سینما و فیلم سازی مثل کارگردانی تحصیل کنید و در ادامه برای ساخت فیلم هاتون تکنیک انیمیشن رو انتخاب کنین.
      در آخر باید بگم انتخاب راه های آکادمیک دید و بینش خوبی از یک رشته برای شما ایجاد میکنه اما راه طولانی و زمانبری هست و باید بدونید تحصیل در یک رشته ی خاص شما رو متخصص اون رشته نمیکنه این شور و اشتیاق شما برای یادگیری و تمرین و پشتکار شماست که باعث میشه برای رسیدن به خواسته هاتون تمام سعی تون رو بکنید و از شما یک متخصص می سازه.

      • پارسا

        27 دی, 1401

        سلام من در مایا تقریبا مدل سازی کارکتر رو بلدم ولی اصلا نقاشی خوبی ندارم با سرچ توی گوگل هم نتونستم مدل های مورد نظرم رو پیدا کنم آیا حتما لازم هست که برم و طراحی کاراکتر یاد بگیرم؟

  • پریا هزاوه

    23 اسفند, 1398

    سلام. ببخشید من علاقه زیادی به چند تا چیز دارم ،برنامه نویسی و کار با کامپیتور،انیمیشن سازی،نقاشی دیجیتال و در نهایت استاپ موشن سازی. اما نیتونم هدف اصلی خودم رو مشخص کنم. واقعا مدت زیادی هستش که نمیدونم هدفم چیه و حسابی سر در گم هستم.خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

    • احمد گلچین

      23 اسفند, 1398

      با سلام و ادب
      ممنون از حسن نظر شما
      برای اینکه بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم سن‌تون رو بفرمایید.

      • پرستو

        12 اردیبهشت, 1399

        سلام اگر با سن 27 بخوایم انیمیشن رو در زمینه مدلسازی سه بعدی شروع کنیم و به حرکت در آوردنش و … هم یاد بگیریم ممکن هست؟

        • احمد گلچین

          12 اردیبهشت, 1399

          سلام
          هیچ سنی برای یافتن و دنبال کردن علاقه هاتون دیر نیست. شاید توان و سرزندگی نوجوانی رو نداشته باشید ولی تجربیات شما می تونه به شما در این راه کمک کنه پس با قدرت به سمت علاقه هاتون برید و از این کار واهمه نداشته باشید.
          موفق باشید.

          • پرستو

            12 اردیبهشت, 1399

            ممنونم ازتون

  • Sara

    14 اسفند, 1398

    سلام . ببخشید من نه رشته دبیرستان و نه دانشگلهم ربطی به انیمیشن نداره ولی طراحی کار میکنم و میخوام که طراحی شخصیت کارکتر و انیمشین رو یاد بگیرم میتونید راهنمایم کنید که از کجا و چطور شروع کنم و چطور میشه دوره هایی که برای این کار میزارنو پیدا کرد !؟ممنون

    • محسن گلچین

      14 اسفند, 1398

      سلام به شما دوست عزیز
      اولین نکته ای که باید بدونید اینه که اصلا مهم نیست در چه رشته ای تحصیل کردید. رشته ی تحصیلی می تونه به شما برای پیدا کردن شناخت کمک زیادی بکنه ولی لزوما باعث نمیشه در اون رشته متخصص بشید. در ادامه ی پاسخ سوالتون باید بگم طراحی شخصیت دو بخش عمده و اصلی داره:
      بخش اول اون طراحی هست. باید تسلط نسبتا خوبی در طراحی و نقاشی داشته باشید، مخصوصا در طراحی آناتومی بدن و طراحی پوزهای مختلف خیلی ضروریه. برای یادگیری این موارد می تونید در دوره های طراحی و نقاشی شرکت کنین اگه در این زمینه ها تسلط دارید بخش زیادی رو طی کردید.
      بخش دوم طراحی شخصیت شناخت کاراکتر، روانشناسی اشکال و رنگ هاست. دونستن این موارد باعث میشه کاراکترهایی که طراحی می کنین نه تنها ظاهر زیبا بلکه روح داشته باشن. همین نکته است باعث تفاوت کاراکترهای شما با یه نقاشی ساده میشن.

      • سینا پاشازاده

        1 مرداد, 1399

        سلام من هیچ چیز در مورد انیمیشن نمیدونم اما واقعا یه این رشته علاقه مندم . برنامه ای رو لازم دارم که مثل دیرین دیرین انیمیشن 2 بعدی بسازم . بنظرتون از چه برنامه ای استفاده کنم؟

        • محسن گلچین

          1 مرداد, 1399

          سلام به شما دوست عزیز
          ما برای پاسخ دادن این سوال و سوالات دیگه ای که توی این راه باهاش روبرو میشد، یه مقاله کامل آماده کردیم. پیشنهاد میکنم، حتما اون مقاله رو از اینجا بخونید. مطمئنم جواب خیلی از سوالاتون رو اونجا میگیرید.

        • تیم پشتیبانی نوشیکا

          3 مرداد, 1399

          همچنین آموزش ویدیویی ساخت انیمیشن به صورت دیرین دیرین رو هم میتونید از لینک زیر تهیه کنید:
          آموزش گام به گام و صفر تا صد یک قسمت از مجموعه دیرین دیرین

  • محمد صالح

    13 بهمن, 1398

    سلام میخواستم بپرسم بنده که الان رشته ریاضی هستم و سال بعد وارد دانشگاه میشم میتونم از طریق رشته کامپیوتر کار انیمیشن سازی رو پیش ببرم؟

    • محسن گلچین

      14 بهمن, 1398

      با سلام
      امروزه کامپیوتر به یکی از ابزارهای اصلی و مورد نیاز برای تولید محصولات سینمایی بخصوص انیمیشن ها تبدیل شده، از طرفی ساخت انیمیشن به مجموعه ای از افراد با تخصص های مختلف نیازمنده بعضی از این مهارت ها و تخصص ها ارتباط نزدیکی با کامپیوتر و برنامه نویسی دارن و دونستن این مفاهیم می تونه کمک بسیار خوبی برای کسانی که می خوان در این رشته فعالیت کنند باشه، اما لزوماً به این معنی نیست که تحصیل در رشته کامپیوتر مهارت های کافی برای تولید انیمیشن رو به شما آموزش بده. پس اگه دوست دارید در این رشته کامپیوتر تحصیل کنید باید تمرکز بیشتری بر روی یاد گیری اصول مربوط به سینما، گرافیک و تصویرسازی داشته باشید.

  • Mahi

    30 دی, 1398

    من به سه بعدی علاقه دارم ومیخوام مایا کار کنم نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم

    • محسن گلچین

      1 بهمن, 1398

      سلام به شما، ممنون از اینکه که سوالات خودتون رو با ما به اشتراک میگذارید.
      در پاسخ به سوال شما باید بگم خیلی خوبه که رشته و علاقه خودتون رو پیدا کردید. این کار به شما کمک می کنه تا سریع تر بتونید در این زمینه تخصص و مهارت کسب کنید. انیمیشن سه بعدی دنیای وسیع و در عین حال متنوعی از مهارت ها رو شامل میشه من سعی میکنم به طور خلاصه این موضوع رو برای شما تشریح کنم. برای ساخت یک انیمیشن سه بعدی شما در ابتدا باید شخصیت ها و اجسام خودتون رو در نرم افزار های مدل سازی به صورت سه بعدی بسازید. نرم افزار های زیادی مثل zbrush، Cinema 4D و یا همین نرم افزار مایا برای این کار وجود دارند. همون طور که گفتم طراحی و مدل سازی یک شخصیت مهارت و تخصص که جداگانه ای که در استودیو های بزرگ تیم های بزرگی بر روی ساخت مدل کردن شخصیت ها به صورت سه بعدی فعالیت می کنند. اما اگه شما نمی خواهید به صورت تخصصی در رشته مدل سازی فعالیت کنید می تونید از مدل های موجود استفاده کنید و یا با کمی تلاش و آشنایی با ابزارهای مدل سازی در مایا مدل های خودتون رو به صورت ساده بسازید.
      حالا که شخصیت های شما به صورت سه بعدی در نرم افزار ساخته شدند باید اون ها رو ریگ بندی کنید. شاید اولین بار باشه به این اصطلاح برخورد می کنید ریگ بندی یعنی برای مدل ها تون که الان مثل یک عروسک هستند استخون بندی ایجاد کنید. اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید پیشنهاد می کنم مقاله آشنایی با ریگ بندی در مایا رو مطالعه کنید. تا با چگونگی ریگ بندی در نرم افزار مایا بیشتر آشنا بشید.
      و مرحله بعد شما باید با مهارت انیمت آشنایی داشته باشید تا بتونید این شخصیت های مدل شده و آماده رو به حرکت در بیاوربد. اصول انیمیت برای انیمیشن دو بعدی و سه بعدی یکسانه ولی ابزار های به کار گیری اونه که با هم تفاوت داره. پس در گام نهایی باید با اصول انیمت کردن و ابزار های انیمیت در مایا آشنایی پیدا کنید. پیشنهاد می کنم مقاله های ما در زمینه قواعد انیمیشن سازی مطالعه کنید.
      البته بخش مهم دیگه ای هم برای ساخت یک انیمیشن سه بعدی لازمه اما این سه مورد اولین گام های ساخت انیمیشن در فضای سه بعدی هستند. امیدوارم که توضیحات من به شما کمک کرده باشه.

      • پارمین رشوند

        5 اسفند, 1400

        سلام من اصلا خوب بلد نیستم انیمه بکشم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید خیلی وقت هست که دنبال کارتون سازی و کشیدن انیمه هستم …

      • EB

        9 فروردین, 1401

        سلام وقت بخیر
        آیا میشه مدل رو یکمی حرکت بدیم بعد بصورت ترنسپرنت همون آلفا خروجی بگیریم ببریم مثلا افتر افکت ؟

        • امیرحسین دهزاد

          9 فروردین, 1401

          سلام دوست خوبم
          این منطقی که گفتی، اساس کار خیلی از انیماتورهاست و از همین روش، منتها با نرم افزارها یا ابزار دیگه استفاده میکنن

  • Leyli

    24 دی, 1398

    ممنون بابت توضیحات خوبتون. من میخوام که یک انیمیشن رو کاملا بسازم یعنی فیلمنامه و کارگردانی و طراحی کاراکتر هاش بر عهده خودم باشه و این موارد رو کامل خودم انجام بدم. میخواستم ببینم که کدوم شاخه برای من مناسب هست. بر اساس توضیحاتی که خدمتتون دادم.

    • محسن گلچین

      24 دی, 1398

      با سپاس از لطف و توجه شما، در پاسخ به سوالتون باید بگم اگر منظور شما از شاخه، تحصیلات و رشته دانشگاهی هست قطعا رشته ی انیمیشن می تونه بخش قابل توجهی از خواسته های شما رو پوشش بده، مسیر دیگه ای هم که می تونه به شما کمک کنه، تحصیل در رشته کارگردانی و فیلم سازیه اما در کنار اون باید مهارت طراحی و نقاشی خودتون رو تقویت کنید.
      تحصیلات آکادمیک فرصت خوبی برای آشنایی با محیط و افراد توانمند در این رشته هست اما مدت زمان طولانی اون ممکنه وقت زیادی از شما بگیره. اگه دوست دارید سریعتر به نتیجه برسید با توجه تلاش و پشتکارتون می تونید مهارت های لازم در زمینه هایی که اشاره شد رو با استفاده از آموزش ها و دوره هایی وجود داره کسب کنید.
      امیدوارم که پاسخ سوالتون رو گرفته باشید. اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم.

  • ......

    17 آبان, 1398

    سلام میخواستم بپرسم برای انیماتور شدن چه رشته ای بایددر دبیرستان و دانشگاه خواند?

    • احمد گلچین

      18 آبان, 1398

      سلام
      رشته ای موسوم به رشته تلویزیون و هنر های دیجیتال(گرایش انیمیشن) در برخی از دانشگاه های ایران از جمله دانشگاه صدا و سیما تدریس می شوند که از طریق کنکور هنر جذب دانشجو می کنند.

      • مهدی سعیدی

        4 مهر, 1399

        حتما باید تحصیلات دانشگاهی داشت؟
        چون من رشتم ریاضی فیزیکه

        • احمد گلچین

          4 مهر, 1399

          خیر ،چون این رشته بیشتر از این که به تحصیلات دانشگاهی نیاز داشته باید به تجربه و تمرین و آموزش های کاربردی نیازمند است.

    • ملی

      24 تیر, 1401

      سلام
      چه دانشگاهی خوبه برای انیمیشن ؟
      ایا کنکور عملی داره ؟
      اگه کنکور عملی داره چ کنکوری باید بدم ؟
      و اینکه منی ک رشتم ریاضی می تونم
      وارده این حرفه بشم ؟

      • امیرحسین دهزاد

        25 تیر, 1401

        تمامی اطلاعاتی که درخصوص آموزش انیمیشن در مدرسه و دانشگاه و رشته‌های مرتبط با اون داشتیم رو در قالب یک پادکست در نوشیکا منتشر کردیم که میتونید از اینجا گوش بدید بهش

  • zahra

    20 مهر, 1398

    برای یادگیری انیمیشن بنظرتون از کجا شروع کنم؟ اموزش تری دی مکس ؟چون شنیدم پیش نیازه . من هنرستانی هم نیستم .

    • محسن گلچین

      20 مهر, 1398

      جواب این سوال بستگی به این موضوع داره که شما به کدوم بخش از ساخت انیمیشن علاقه مند هستید. چون ساخت یک انیمیشن مجموعه از چندین شاخه ی هنریه و مسلما شما نمی تونید در همه ی اونا متخصص بشید اما باید آشنایی و مهارت نسبتا خوبی در این زمینه ها داشته باشید.
      از طرفی شما که در ایتدای این راه هستید باید روی یادگیری اصول انیمیشن تمرکز کنید. و بعد از اون می تونید برای پیاده کردن این اصول و ساخت انیمیشن بنا به نیازتون نرم افزار ها رو یاد بگیرید.
      مهمترین چیزی که باید بگیرید اصول انیمیت کردنه. خلاصه بخوام بگم شما با استفاده از این اصول یاد می گیرید که چطور توهم حرکت در مخاطب ایجاد کنید، و قدرت زنده کردن تصاویر رو به دست میارید.
      در مرحله بعدی باید اصول سینما رو یاد بگیرید. کارکرد قصه و روش های روایت داستان، مفهوم قاب و حرکت های دوربین و… از مواردی هستند که در ساخت انیمیشن به اون ها نیاز دارید.
      و در نهایت اصول نقاشی و طراحی، انیمیشن رابطه ی تنگاتنگی با نقاشی داره حتی امروز هم که بیشتر انیمیشن ها بوسیله ی کامپیوتر تولید می شن دونستن اصول نقاشی مثل تئوری رنگ ها، سواد بصری، شناخت آناتومی و … از مهم ترین دانش هایی که برای ساخت یک انیمیشن به کارتون میاد

      • zahra

        9 آبان, 1398

        خیلی ممنونم از راهنمایی تون.بله درسته..
        سپاس

        • محسن گلچین

          10 آبان, 1398

          خواهش می کنم
          از لطف و دقت نظر شما سپاس گذارم

      • امیر امیدی

        26 بهمن, 1400

        سلام دختر من 16ساله و.عاشق نقاشی انیمیشن هست.و کارش هم به گفته دوستان عالیه .واقعا نمیدونم چکار کنم که استعدادش از بین تره میشه راهنمایی کنید .اگه خواستین نمونه کارهاشم براتون بفرستم

        • محسن گلچین

          26 بهمن, 1400

          استعداد اولیته و پیش زمینه کمک خوبی برای رشد هست اما در گام بعدی با کمی تخصصی تر به رشته انیمیشن نگاه کنین. رشته انیمیشن از چندین تخصص مختلف تشکیل شده که هرکدوم به توانایی ها و تخصص های مورد نیاز خودشون رو دارن. در گام اول تخصص مورد نظر و علاقه فرزندتون رو پیدا کنین. در مرحله بعدی گام به گام مهارت های مورد نیاز رو از طریق آموزش های لازم و تمرین به دست میاره تا در نهایت آماده ورود به بازار کار بشه.
          برای آشنایی بیشتر و حتما مقاله «مراحل ساخت انیمیشن» رو مطالعه بفرمایید.

      • اشا

        13 دی, 1401

        من انيمه خيلي ميكشم و كارتون خوب است نمونه كار كجا بفرستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید