محیط افتر افکت

آشنایی با محیط افتر افکت به ساده ترین زبان

6,977

افتر افکت چیست؟

در دنیای فعلی رقابت ها لزوم استفاده از انیمیشن های تبلیغاتی و موشن گرافیک ها برای عرضه محصول خود را برای شما شرح دادیم.(مزیت های استفاده از انیمیشن های تبلیغاتی) برای جا نماندن از این قافله در این مقاله نرم افزاری را به شما معرفی خواهیم کرد. نرم افزار افتر افکت (After Effects) یکی از قدرتمند ترین و حرفه ای ترین نرم افزار ها برای ایجاد جلوه های بصری و ساخت موشن گرافیک ها می باشد. برای استفاده درست از این نرم افزار شما نیاز به آشنایی با محیط افتر افکت دارید. پس با ما در این مقاله همراه باشید.

اجزای اصلی محیط افتر افکت

در ابتدا که وارد این نرم افزار می شوید شاید محیط این نرم افزار برای شما گیج کننده باشد ولی از ظاهر ترسناک این غول بی شاخ و دم نترسید. بیایید با هم اجزای محیط افتر افکت را بررسی کنیم.

پنجره Projects:

پنجره project در محیط افتر افکت

یکی از مهم ترین پنجره های محیط افتر افکت پنجره Projects می باشد. شما در این پنجره می توانید فایل های خود را به پروژه خود بیافزایید؛ بخش های مختلف پروژه را دسته بندی کنید و پیش نمایشی از فایل های خود ببینید. علاوه بر این نکات، این پنجره این قابلیت را به شما می دهد که کامپوزیشن(Composition) جدیدی برای پروژه خود بسازید. ویژگی های فایل هایی را که به پروژه خود افزودید(Import) را نیز می توانید در این پنجره مشاهده کنید. این ویژگی ها اعم از تعداد فریم بر ثانیه، پیکسل ها و… می باشند.

 

 

پنجره Composition:

یکی دیگر از پنجره های مهم در محیط افتر افکت پنجره Composition می باشد. کامپوزیشن به فضایی از پروژه گفته میشود که شما تمامی آنچه را که برای ساخت پروژه خود نیاز دارید را پس از وارد کردن به پنجره Projects به آن اضافه می کنید. این اجزا شمال انواع لایه ها از جمله لایه های شکل(Shape Layers)، لایه های متنی (Text Layers)، فیلم ها و یا فایل های طراحی هایتان در نرم افزار فتوشاپ، دوربین ها، نور ها و بسیاری از اجزای دیگر که نام بردن از آن ها از حوصله این بحث خارج است می باشد.پنجره compositoin در محیط افتر افکت

پیشنهاد مطالعه  چگونه ریگ بندی کاراکتر خود را بهتر کنیم

از امکانات این پنجره می توان به کیفیت نمایش تصویر پیش نمایش اشاره کرد. این قابلیت برای آن است که در حین اجرای پروژه با انتخاب کیفیت پایین تر فشار کمتری بر روی سیستم شما بیاید. ابزار دیگر موجود در این پنجره انتخاب نما های متفاوت برای نمایش می باشد. بر خی از این نما ها به صورت پیش فرض و برخی دیگر به صورت سفارشی شده توسط خود شماست. ابزار ها و امکانات بسیاری در این پنجره موجود می باشد مانند ابزار شبکه بندی صفحه و …. که بر شمردن یکایک آنها از حوصله این بحث خارج است.

پنجره Timeline:

شما در این پنجره هر آنچه برای انیمیت پروژه خود لازم دارید را می توانید پیدا کنید. در این پنجره لایه های وارد شده به کامپوزیشن را می توانید پیدا کنید؛ به هر یک از ویژگی هایش دسترسی داشته باشید -مکان، زاویه، نقطه لنگر گاه و اندازه را می توان از این ویژگی ها برشمرد- برای هر یک از ویژگی ها کی فریم بسازید؛ لایه جدیدی را ایجاد کنید؛ ترتیب نمایش لایه های خود را مشخص کنید و یا در محور زمان لایه های خود را تنظیم کنید. اگر کمی حرفه ای تر بشوید در همین پنجره می توانید اقدام به نوشتن اسکریپت هایی برای ویژگی های لایه های خود بکنید.

در این پنجره شما می توانید به لایه های خود ویژگی های خاصی بدهید از جمله این که آن ها را دارای قابلیت سه بعدی بکنید؛ با فعال سازی این قابلیت ویژگی های جدیدی برای لایه شما فعال می شود. یکی از این ویژگی ها چرخش در محور Z می باشد، ویژگی بارز دیگر که با استفاده از فعال شدن این قابلیت می توانید مشاهده کنید تغییر موقعیت در محور Z می باشد. شما می توانید با تغییر این مقدار لایه خود را بزرگ تر و یا کوچک تر بکنید. برخی دیگر از قابلیت ها فقط بر روی لایه های سه بعدی تاثیر می گزارند مانند نور و دوربین. اگر در پروژه خودتان نیاز به استفاده از این آبجکت ها پیدا بکنید ابتدا بایستی کار با محیط سه بعدی را آموزش ببینید.

پیشنهاد مطالعه  ساخت انیمیشن دو بعدی با تکنیک روتوسکوپی

محیط افتر افکت

فضای دیگری که در پنجره Timeline در محیط افتر افکت مشاهده می کنید، فضای Graph editor می باشد شما در این فضا به سرعت و شتاب اجزای خود در طول زمان دسترسی دارید. توضیحات در باره این بخش خارج از این مقوله و کمی تخصصی تر می باشد.

پنجره Effects & presets:

پنجره دیگری که نقطه قوت نرم افزار افتر افکت می باشد این پنجره است. لابد این پرسش برای شما پیش می آید که چرا نقطه قوت؟ افکت ها و قالب های از پیش آماده شده ای در این نرم افزار وجود دارد که هر کدام از آنها برای یک ساختار کاربرد دارد شما با استفاده از این ابزار ها و استفاده بر روی ساختار مورد نظر می توانید جذابیت های بصری بالایی را به پروژه خود اضافه کنید. همه این ویژگی های مثبت به این جا ختم نمی شود؛ شرکت ها و افراد مختلفی هر روزه در سر تا سر جهان به ساخت افکت ها و قالب های از پیش آماده شده جدید می پردازند؛ برخی از این قالب ها به صورت رایگان در اختیار شماست و برخی دیگر از این افکت ها بایستی برای نصبش هزینه کنید. هیچ یک از متخصصین این حرفه نمی توانند ادعا کنند که ما تمامی افکت ها را تخصص داریم زیرا هم به علت فراوانی افکت ها و هم به علت بروز رسانی افکت ها و در اختیار قرار گرفتن افکت های جدید، گستردگی فراوانی وجود دارد و فقط می توان در استفاده از ساختار کلی این افکت ها مهارت پیدا کرد. البته ناگفته نماند که تمام این مهارت ها علاوه بر آموزش به تکرار و تمرین بالایی نیاز دارد.

پیشنهاد مطالعه  آشنایی مقدماتی با پلاگین شبیه سازی فیزیک دو بعدی newton 3

محیط افتر افکت

کلام آخر

در این مقاله سعی شد به صورت اجمالی محیط افتر افکت برای شما توضیح داده شود. شما با این توضیحات حداقل های لازم برای شروع کار با نرم افزار افتر افکت را آموختید. برای آنکه بتوانید به صورت کاربردی تر فعالیت های خود را به پیش ببرید و کسب و کار خود را رونق ببخشید با مجموعه آموزش های گروه نوشیکا همراه باشید.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • شهروز

    11 تیر, 1398

    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید