طراح گرافیک

چند نکته برای آن که یک طراح گرافیک بهتر بشوید

2,419

طراح گرافیک شدن در دنیای امروز امری پر درآمد است. همانطور که در مقالات گذشته گفته شد طراحی ها و موشن گرافیک ها نقش به سزایی در نمایش کسب و کارهای نو پا را بر عهده دارند. برای آن که شما یک طراح گرافیک بشوید راهی طولانی را در پیش دارید؛ ولی این راه نیز همانند باقی مسیر ها قواعد و راه بلد هایی دارد. در این مقاله به شما می آموزم برای آن که یک طراح بشوید چه مسیر هایی را باید طی کنید.

قرار است در ابتدا یک طراح گرافیک مزخرف باشید

طراح گرافیک در ابتدای راه

هر حرفه نیاز به مهارت هایی برای آموختن دارد تا بتوان در آن حرفه موفق بود. در حرفه طراحی گرافیکی و موشن گرافیک مسائل و مهارت های بسیاری وجود دارد که باییستی آن ها را بیاموزید. البته یکی از عللی که این حرفه یک کار تیمی شده است هم همین است چون شما نمی توانید در مدت زمان نسبتا کوتاه در تمام زمینه های مورد نیاز مهارت کامل را کسب کنید پس نیاز به هم تیمی هایی در زمینه های مختلف دارید. هر کدام از اعضای این تیم در یکی از مهارت ها حرفه ای میشود و شما با یک دیگر یک تیم طراح گرافیک می شوید. در زیر به تعداد اندکی از این مبانی ها که یک طراح برای موفقیت نیاز دارد که آنها را بداند اشاره می کنم:

این لیست می تواند خیلی بلند بالا تر از این ها باشد ولی چون از حوصله بحث ما خارج است به همین مقدار بسنده کردم. همه این موارد بر این مسئله تاکید می کند که تا طراح گرافیک شدن راهی بسیار طولانی است. و در ابتدای هر مسیر اشتباهات بسیاری وجود دارد. اگر شما کار های طراحان حرفه ای را دنبال کرده باشید متوجه می شوید که تفاوت یک طراحی خوب با بد در چیست. ولی فقط درک این مسئله کافی نیست بلکه شما باید از طراحی کردن بد نهراسید و نا امید نشوید. مطمئن باشید پس از مدتی طراحی شما بهتر می شود.

پیشنهاد مطالعه  سرنوشت والت دیزنی: از جنگ جهانی تا دیزنی‌لندِ ژاپنی

تمرین، تمرین، تمرین

دیدن ویدیو های آموزشی فقط تا حدی می تواند شما را پیش ببرد ولی باز هم در آخر این یاد گیری ها چیزی در ذهن شما باقی نمی ماند مگر آنکه آن یادگیری را تمرین کنید. پس از آموزش دیدن وقت آن است که دست به آچار شوید و اولین کار های خود را شروع کنید. محققان می گویند که ده هزار ساعت کار در زمینه ای نیاز است تا در آن زمینه متخصص شوید ولی در دنیای موشن گرافیک و طراحی گرافیکی این رقم شاید به بیست هزار ساعت هم نزدیک شود ولی با این حال شما یک حرفه ای نشده باشید.

یکی از اهداف شما به عنوان یک طراح گرافیک بایستی این بشود که تا می توانید پروژه های جدید را شروع کنید. البته این بدان معنی نیست که پروژه های قبلی را نا تمام رها کنید بلکه ابتدا آنها را هر چه سریع تر تمام کنید سپس بروید سراغ پروژه بعدی. این استراتژ می تواند یک استراتژی بسیار قوی برای به چالش کشیدن خودتان باشد. اگر به دنبال یک مثال برای این تلاش می گردید کافیست سری به این سایت خارجی بزنید. سایت شخصی که به مدت تقریبا ده سال و بیشتر هر روز یک پروژه را به اتمام می رساند و آپلود می کند. اگر دقت کنید پروژه های اولیه او چنگی به دل نمی زد ولی الان پروژه های زیبایی را منتشر می کند.

یک کار ساده و تمیز بهتر از صد کار پیچیده و در هم

طراح گرافیک

همان طور که در عکس بالا می بینید دو برند ورزشی را می بینید یک کاملا ساده ولی دیگری با پیچیدگی و جزییات بالا ولی برخلاف تصور یک طراح گرافیک که در ابتدای مسیر است شلوغی باعث معروفیت بیشتر نمی شود چون شما همه برند و لوگوی نایک را می شناسید ولی برند دیگر غریب مانده است.

پیشنهاد مطالعه  نوشیکا ؛ از مفهوم تا خلق ایده

گاهی همین طراحی ساده می تواند تحولی عظیم را ایجاد کند. اشتباهی که بسیاری از افرادی که وارد این مسیر شده اند انجام می دهند این است که می خواهند با گذاشتن جزییات بالا در طرح خود مخاطب را تحت تاثیر قرار بدهند ولی این امر نسبتا یک تفکر و کار غلط است. گذاشتن جزییات بالا باعث می شود که مخاطب برای تمرکز بر روی نکته اصلی سر در گم شود. شما بایستی فقط به همان اندازه لایه بسازید که برای انتقال مفهوم به آن نیاز دارید. اگر با 5 شکل می شود این کار را کرد استفاده از 1005 شکل چرا؟؟!!!

طراح شدن روحیه می خواهد

این صنعت یک صنعت خشنی است. شاید شما با دیدن پشت صحنه یک کار در چند دقیقه و دیدن فضای شاد و یا سطح در آمد این افراد ترغیب شده اید که به این حرفه بپیوندید و یک طراح گرافیک بشوید ولی اوضاع همیشه به این منوال نمی گذرد. در این حرفه ممکن است برای پروژه ای چند شبانه روز خواب مناسب نداشته باشید و یا هنگام انجام یک پروژه از اجرای چندین و چند باره یک کار تکراری خسته بشوید و یا فید بک مناسبی از کارفرما دریافت نکنید و مدام کار شما برای اصلاح برگشت بخورد. شما بایستی برای تمام این شرایط خود را آماده کنید.

اگر بدون دانستن این مسائل و یا بدون انگیزه کافی به این حرفه بپیوندید حتما وقت خود را هدر داده اید پس سختی این کار را فراموش نکنید.

ترند(trend) ها خوب هستند ولی نه برای همیشه

ترند به مجموعه کار ها و یا موضوعاتی گفته می شوند که در سطح اینترنت شاخص می شوند. همه چیز در دنیای موشن گرافیک وابسته به این ها است. در گدشته غالب کار های سطح اول و درجه یک فیلم هایی با توضیح بود و یا انیمیشن های دو بعدی. ولی امروزه اسمارت آرت ها و یا موشن هایی با اجسام سه بعدی ساده بیشتر به چشم می خورند.

پیشنهاد مطالعه  آیا در انیمیشن‌ها حق دختران و زنان خورده شده؟

این امر ثابت شده است که اگر شما یک نوع از محصولات را بیشتر ببینید نا خود آگاه سبک کار آن محصولات را در کار های خود کپی می کنید و در آینده که سبک های فعلی از چشم افتاده و سبک های جدیدی بر روی کار می آیند کار برای شما سخت می شود. اما این بدان معنی نیست که شما نبایستی نمونه کار ببینید بلکه شما بایستی نهایت خلاقیت را در طراحی خود به کار ببرید.

کلام آخر

شما با استفاده از همین نکات ساده می توانید به موفقیت برسید پس اگر خود را برای این کار مناسب می بینید از همین الان شروع کنید و با ما همراه باشید.

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • OHAMA

    18 مهر, 1400

    من تازه رشته گرافیک رو انتخاب کردم واسه هنرستان البته. بیشتر وقتا واسه جمع آوری اطلاعات میام نوشیکا… خسته کننده نیست، و همه چیز رو به صورت خلاصه و دقیق شرح میدید. خسته نباشید😁👏

    • امین فرخی

      18 مهر, 1400

      سلام، ممنون از لطفی که به خانواده نوشیکایی دارید. امیداوریم بتونیم با همین قدرت در آینده ادامه بدیم.

  • علی متین‌فر

    4 آذر, 1397

    استفاده کردیم. تشکر

    • احمد گلچین

      4 آذر, 1397

      ممنون از این که وقت گذاشتید و مطالعه کردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید